Videokonferens

Idag har jag haft hjälp av Terese på jobbet, hon har tillsammans med mig varit konferensvärdinna på vår första videokonferens. Min kollega Jens har haft fullt upp med det nya tekniksystemet, och det har gått ganska bra trots mindre incidenter som inte vi kunnat råda över. Det har sänts föreläsningar från Stockholm, Östersund, Linköping och såklart från oss i Göteborg. Det här med videokonferens tror jag på, det är både effektivt och miljövänligt eftersom man kan samla folk mer lokalt och inte skicka deltagare över hela landet.  
 
Väldigt kul att kunna jobba ihop med en kompis, vi hann med en del skitsnack under lunchen ;) Det blev wallenbergare idag, mums! 

Mysig helg

I lördags efter jobb snabbade jag mig hem för att snygga till mig inför lite partaj. Stack hem till Pelto på förfest och sen drog vi ut på stan, det var enorma köer överallt men vi hamnade på en liten mysig pub på avenyn. Ypperligt bra tycker jag, för det var gratis att gå in där =) 
 
Blev ingen hiskeligt sen kväll/natt, var hemma runt tretiden och somnade som en stock. Var pigg och glad när jag vaknade och inte ett dugg bakis, fantastiskt, och jag var till och med iväg och dansade zumba på friskis! Ny ledare och större sal, så nu var det skitkul igen. Söndagar får bli zumbadagar för mig nu. Nåja, jag drack endast några cider (smirnoff ice insmugglade från teneriffa) så jag höll mig lugn och städad. De andra hade däremot festat från 17-tiden så där var det lite blandad status, haha, spya blandades med tårar och fyllesömn på en parkbänk. 
 
Två flamsfior hemma i Peltos kökssoffa.
 
 

Kickstart

Min stackars lilla kropp är trött efter en chockstart med jobb och framförallt träning. Skönt att va igång ordentligt igen, jag älskar rutiner. Särskilt efter en månads ledighet helt utan rutiner. Träningen är min avkoppling, det ger mig kämparglöd och jag får ta ut min frustration som jag ibland har. Jag har tränat varenda dag hela veckan och jag tänker fortsätta med det hela februari månad. Gjorde likadant i augusti/september efter semestern, då jag blev inspirerad av en kompis som skulle köra 30 dagar med World of Shape.
 
Det är imponerande hur mycket kroppen kan förändras på bara 30 dagar. Jag gör detta på egen hand och kör inte hårda träningspass varje dag utan jag varvar med en timmas powerwalk eller crosstrainer på gymmet. Musklerna måste ju få vila litegranna, men varannan dag ungefär kör jag tuffare pass, alltifrån skivstång, friskisgympa och kickboxning. Jag kommer även att simma nån gång här och där och försöka ge mig ut på några springturer för att variera mig. Jag bara ska i mina tajta jeans igen, har ju gått upp några kilo över jul & nyår, men dessa skall bort lika kvickt som de kom. Haha.
 
Tro nu inte att jag svälter mig och att jag är besatt, det är jag inte. Jag tycker om att träna och röra på mig, jag mår så bra av det. Jag blir pigg, glad och känner mig så mycket nöjdare med mig själv. Dessutom är det utmärkt terapi, man kan avreagera sina känslor i träningen och liksom rensa huvudet. Vissa läser böcker eller kör yoga för att stressa ner, jag tränar. As simple as that. Vem som helst kan ju se att jag inte är nån bodybuilder, det är inte ditåt jag strävar heller. Men jag vill hålla den formen jag lyckats nå de senaste åren för jag trivs fantastiskt bra såhär. Dessutom älskar jag god mat och skulle jag inte träna skulle jag nog vara större än ett hus. Haha. 
 
Gårdagens smarriga mat på Restaurang Danilo; Linguini med tigerräkor, piripiri, vitlök, persilja och olivolja. MUMS! +++++ 
 

Filmen var skitbra, jag är så glad över att svenska filmer blir bättre och bättre!  
 

Första dagen med köpstopp

Jag har bestämt mig, det får bli köpstopp fram tills den 1 april. Dock låg jag i sängen igårkväll och oroade mig lite, vart går gränsen egentligen? Jag behöver en ny deo för den är snart slut, det måste jag ju få köpa. När jag vaknade idag så insåg jag att det var ett onödigt oroande, för jag måste ju fortfarande köpa sådant som jag har behov av. Deo och tuggummi är faktiskt saker jag är i behov av. Jag tänker inte låta min personliga hygien ta stryk utav detta. Imorse skulle jag då köpa tuggummi och frimärken på seven eleven, nog fasen märker jag att jag går och kikar i alla hyllor om jag behöver något mer när jag ändå är där. Totalt onödigt, det var ju tuggummi jag skulle köpa och inget annat. Men jag är glad att jag nu planterat dessa tankar om mitt köpande, för det gör att jag verkligen rannsakar vad jag köper, när jag köper det och hur jag köper det. Egentligen tror jag det är nån slags välbefinnande-känsla som kommer när jag handlar, det känns uppfriskande och kul att handla. Den där känslan borde jag kunna få utav andra saker istället, exempelvis av att träna eller att göra nåt annat kul. 
 
Ikväll ska jag och Johanna gå ut och äta middag på restaurang och därefter gå på bio, det blir filmen Ego som har premiär idag. Nu är det så att Johanna får gratis biobiljetter via sitt jobb så hon bjuder mig, och jag har ju mina rikskuponger så jag bjuder henne på middagen och ingen av oss spenderar några pengar. Måste säga att det är en förträfflig start på mitt köpstopp. Men hur gör jag med upplevelser och aktiviteter nu när jag har bestämt mig för köpstopp? Vart drar jag gränsen? Hmm, jag får ta mig en rejäl funderare på detta. Måste ju finnas roliga aktiviteter som inte kostar något, eller hur.
 
"För 25-årige Sebastian handlar allt om yta och utseende. Livet är fyllt av party, pengar och one-night stands. Han har aldrig utmanat sig själv, vare sig det gäller drömmen om en musikkarriär eller kanske framförallt den riktiga kärleken. När allt går som bäst i hans ytliga liv råkar han ut för en olycka som leder till att han blir blind. En helt ny värld öppnar sig, eller rättare sagt stänger sig."

Köpstopp?

Jag är väldigt bra på att shoppa. Ofantligt bra på att shoppa en massa olika saker, och jag tycker det är kul men på senaste tiden känner jag att det har blivit en jäkla massa som jag egentligen inte har behov av och som jag inte använder. Jag har blivit mycket mer sparsam än vad jag var förr, jag tänker till mer nu innan jag gör ett inköp och kläder har jag nästan svårare att hitta nu fastän jag är betydligt smalare än vad jag var förr. Men ändå, herregud, jag har ju allt jag behöver. Exempel; jag tröttnar på mina svarta enkla örhängen och köper några färgglada (de kostar enbart 29:- typ, men det är ändå pengar), men det slutar ändå med att jag håller mig till enbart de svarta. Då är de la himlans onödigt att köpa nytt? 
 
Igår och idag märker jag att jag väldigt lätt surfar in på en massa sidor och funderar på vad jag ska köpa hem, känns som att jag har köpabstinens. Nä jag blir irriterad på mig själv och funderar på att ha köpstopp under februari och mars bara för att testa och fokusera på annat. Läser bloggen Recycle by Rebecka och blir inspirerad av hennes ettårs-köpstopp och samtidigt lyckas med en ny outfit varje dag. Coolt. 
 
Funderar på om det här får bli mitt sista köp för en tid framöver: "Köp inte den här boken, mitt år med köpstopp" av Ann-Christine Gramming. 
 

Soran Ismail

Såg ni Sorans föreställning "Resan Fortsätter" som visades flera gånger på SVT i jul och nyårshelgen? Det gjorde jag, pappa och Anki och den är verkligen bra! Jag har sett den live på Draken innan men ser den gärna igen. Det jag gillar med Soran är att han får mig att tänka till, samtidigt som jag har väldigt roligt.  
 
"Soran bjuder på vassa samhällsanalyser som både roar och upprör. Är det verkligen en självklarhet med allmän rösträtt?" Föreställningen visas gratis på svtplay tom fredag, se den här
 

Musik Tips

Ni måste lyssna på denna braiga låt som min kompis (Anna) lillasyster sjunger. Alexandra Matsi heter hon och hon är halvgrek/halvsvensk, denna musikvideo rullar för fullt på MTV i Grekland. Hon är så himla duktig och hon sjunger alltid på deras restaurang (där jag jobbade en säsong) om somrarna. Me like! 
 

Fina armband

De här armbanden gillar jag, varje månad har en egen sten. Enkelt är snyggt, och man kan mixa med andra armband om man vill. Märket är Sophie by Sophie
 
Augusti, som är min födelsemånad, har en sten som heter Peridot (ljusgrön).

En ära att va moster

Nu har jag varit moster i hela 4 år, och det har varit (och är fortfarande) fantastiskt härligt! Är så glad att Agaton är min systerson <3 

Kalas

Igår tog jag mig ner till Falkenberg för att fira lille herrn som fyller år idag. I eftermiddag är det 4-årskalas och här finns det minsann någon som längtar tills gästerna kommer.
 
Fint inslagna presenter till goaste Agaton!

Liten fuggel

Såg ni Skavlan igår? Om inte så missade ni det norska bandet Vamp med deras fantastiska låt "Liten fuggel". Ny favorit hos mig, har lyssnat på den typ 20 gånger redan. Dessutom är sångaren riktigt fin att titta på och jag älskar det norska språket. 
 
 

Grattis Pappa

Thank you for being my dad!
 
 
Har gjort ett litet filmklipp till pappsen, men det är första gången så ni får ju ta det med en nypa salt. Fick ett infall idag och hann inte finslipa detaljerna, hade velat lägga till text på bilderna och få till ett bättre avslut men det var ganska pilligt så det fick bli såhär. Ni måste ha ljudet på för jag har lagt till en grymt fin låt. 
 

Charmiga filmklipp?

Jag har gått igenom alla videoklipp i min mobil och laddat upp dem på mitt youtube konto. Hittade hur mycket som helst och det är väldigt kul att ha dem måste jag säga. Jag måste filma mera! Foton är jättekul och fantastiska minnen, men filmer är himla charmigt alltså. Kunna se kroppspråk, blickar & minspel samt höra röster, det blir en helt annan grej än foton. Passar på att bjuda er på ett litet klipp från påsken 2012 när jag och Agaton skulle filma morfar i soffan. Det enda jag måste lära mig är att hålla tyst under pågående inspelning, låter ju hemsk för bövulen. 
 

Tillbaks på jobb

Jaha då har man jobbat i dryga fem timmar och snart är det dags för lunch, det blir soppa och pannkakor idag. Mums. Det har varit en soft förmiddag med massa roligt prat med alla kollegor. Julklappen från jobbet levererades idag så nu har jag en ordentlig kockkniv, det är banne mig på tiden. Jag fick även en present från min chef som varit på semester i USA, där köpte hon converse till mig. För endast 350 spänn fick jag sprillans nya fina vita converse, här hemma i sverige säljs de för 999:- så jag har tjänat mig en rejäl hacka. Happy happy! Blev även glad över att en av våra extratjejer skrivit en liten hälsning i min almenacka.
 
Härligt att man har fina människor omkring sig varje dag =) 
 
 

Im still standing

Sitter på tåget och diggar till Elton John med låten "I'm still standing" som är så jäkla bra! Det rycker i hela mej och jag är sjukt sugen på att dra iväg på ett friskispass ikväll. Ikväll kommer jag vara hemma, känns overkligt på nåt sätt. Jag har inte längtat hem förrän nu när jag sitter på tåget, blir nästan rörd nu när jag tänker på att jag får sova i min egna säng inatt. Ska bli så härligt att packa upp och få lägga undan mina resväskor för ett tag. Gå o handla på mitt lilla Coop och fixa en tvättid, åh vad jag ska njuta ikväll. Jag längtar till mitt jobb oxå, ska bli så kul att träffa alla imorrn igen. Det är ett bra tecken när man längtar till sitt jobb, eller hur!? =)
 
 

Borta bra men hemma bäst? Njae det vet i fasen...

Brrr hörrni! Det var en skum känsla att gå av planet iförd ballerinaskor och pulsa genom snön. Flygningen gick så himla bra, knepet är att ha med sig lite gott att mumsa på, nerladdade p3 dokumentärer i mobilen, en pysseltidning med korsord samt andra mode och skvallertidningar samt en nackkudde. Sex timmar bara svischade förbi, skönt! 
 

Sista dagen i paradiset

Igår spenderade vi sista hela dagen här på Teneriffa, för denna gång. Nu sitter vi här i lobbyn på hotellet och väntar på bussen som ska ta oss till flygplatsen, om en halvtimme kommer den. Vi har haft sån himla tur med vädret för imorrn drar det in en massa moln och ska bli väldigt blåsigt. Igår tog jag en massage nere på stranden och det var så gudomligt skönt men jag är öm i axlarna idag. Vi hittade också ett grymt glasshak med den godaste glass vi nånsin smakat. Jag tog lemon och den var så fruktansvärt sur att hela ansiktet drog ihop sig, sjukt gott om man frågar mig för jag äälskar surt!!!
 

I <3 Teneriffa


En gnutta sightseeing

Häromkvällen åkte vi det klassiska turisttåget, men det gav inte så himla mycket förutom enormt vackra utsikter i solnedgången. Rastlösheten har nu lagt sig och avkopplingen är total, jag har det så gött här. Tränar på morgnarna, simmar i poolen, leker i de höga vågorna i havet, löser korsord på balkongen, skrattar i massor och äter god mat. Livet är just nu fantastiskt och jag längtar inte hem fastän jag varit på resande fot i nästan fyra veckor. 
 
 

Hälsoresa var det ja!

Ikväll har jag övat på positionerna inför min första vibrationsträning, tänkte nämligen testa det imorgon. Idag har musklerna fått vila men sprungit på löpbandet har jag faktiskt gjort. Det är skitjobbigt att bara inta och hålla rätt position på plattorna utan att de ens är igång så det kommer nog bli ganska svettigt. Men vad gör man inte för att försöka fasta till dallret som jag lagt mig till med nu under långledigheten.
 
 

Buenos dias!

När vi kommer tillbaks till hotellrummet efter att precis ätit frukost så möts vi av denna utsikt från balkongen. Tror den här dagen blir bra =)
 
 

Är det verkligen Januari?

Idag är det varmare än igår, har inte kollat upp temperaturen men det känns i luften. Jag klagar minsann INTE, jag trivs som fisken i vattnet. Idag liksom igår har jag tränat i gymmet efter frukost, så himla duktigt av mej tycker jag. En timmes träning varav 45 min på trampmaskin/löpband och 15 min fria vikter/egna övningar. Utsikten från gymmet är motiverande, riktigt skönt att kunna slänga sig i poolen efter allt slit. 
 
Gymutsikten...
 
 
JUST NU:De andra leker i poolen och jag fotar.

27 grader

Sol, vind och vatten! Åh vad härligt vi har det här på Teneriffa, idag har det varit helt molnfritt och t j u g o s j u grader varmt. Jag njuter som bara den! Älskar sol och värme! =)
 

@Vaxjo Airport

Goodbye Sweden! 
 

Resfeber

Nu råder det febril aktivitet här på Högåsvägen i Alvesta, tre nippriga tjejer springer omkring och mannekängar sina kläder för varandra och diskuterar vilken färg de ska ha på nagellacket. Killarna i huset gör inte så mycket väsen av sig, Marwan har packat klart och sitter i soffan framför tvn. Jonathan som ska skjutsa oss till flygplatsen imorrn bitti har redan lagt sig. Vi har lusläst biljetten typ 10 ggr och gått igenom alla detaljer och känner oss ganska redo. Undrar om vi kommer få nån sömn inatt, vi ska upp kl. 04:00 och åka strax efter 5-tiden för kl. 07:00 lyfter planet från Växjö flygplats. 
 
Teneriffa here we come! =)
 
Biljetten och min fina reseplånbok (som jag fick av pappa & anki i julklapp) innehållande pass och euro är nu nerpackade i handbagaget. Åh vad kul det ska bli =)

Hör och häpna

Sicken skittidning jag har fått tag på, varenda rubrik är dålig och jag sitter o klurar på vad de som jobbar med att skriva ihop detta tjänar. De har ju mycket fantasi och påhittighet i alla fall, det kan man inte ta ifrån dem. Rubriken om Måns gjorde mig så pass nyfiken att jag var tvungen att läsa, men det var ju bara häxan Rosie som spått vad som kommer hända med Måns och hans kärleksliv under 2013. Gaah!!!
 
Känner mig lurad, men lite kul är det allt att gå in i kändis/skvaller världen för ett slag, även om det mesta som står där säkert inte stämmer. Jag njuter i alla fall av att kunna läsa en tidning och sen blogga om att jag läst en tidning. Det kallas för l e d i g h e t. 
 
 
 
 Tacka vet jag Vimmerby Tidning som jag verkligen saknar nu. Lördagstidningen är den allra roligaste för då kan man kolla dop, födelsedags- & bröllopsfoton samt läsa horoskopet som faktiskt är ganska bra i vimmerbytidningen. Fredagen är också väldigt kul, för där kan man läsa skojiga annonser under "Finn en vän". Jag kanske också skulle ta och plita ihop en annons om att jag vill träffa en normalbegåvad, viril man, det skulle va nåt va?! ;)
  

Kvällsmys

Jag lyckades övertala Alexandra till att killa lite på mig, hon har ju så fantastiskt fina långa naglar som river sådär himmelskt skönt. Mmm...tänk att man kan ha det så här bra, är så bortskämd nu. 
 
 
 
Idag är jag så nöjd över att jag varit ute o sprungit en runda. Gav mig ut för att powerwalka men efter några hundra meter fick jag sån lust att springa så då gjorde jag det. Temperaturen var perfekt lämpad för utomhusaktivitet, inte för kallt o inte för varmt utan bara härlig frisk luft. Har sånt bra självförtroende nu när jag klarade hela rundan utan att stanna. Trodde  jag skulle få blodsmak i munnen och nästan dö men det var så himla gött och både kroppen och hjärnan ville springa. Inte alltid dessa två kommer överens men när det händer så känns det grymt bra! Avslutade med 30 min powerwalk och lite knäböj ute på en äng. Kände mig så sund o hälsosam men det sprack när jag kom hem o tryckte i mig två kakor och några nävar tacochips. Fan. 
 

Apropå min fars egenheter

Jag har haft väldigt roligt åt min pappa nu under min vistelse hemma i Uggletorp. Han gör de snuskigaste matkombinationerna någonsin! En kväll åt vi potatis, ägg och spenat, men pappa var såklart tvungen att krydda till det med rödbetssallad? Ursäkta?! 
 
Innan läggdags blir han alltid hungrig igen och gör då sin favoritmacka som han döpt till "Anders dubbeldäckare". Vad sägs om två skivor franskbröd med majonnäs, brieost och lite prickig korv? Igår kryddade han till mackan med sista överblivna grekiska färsbiffen. Stackars mage! 
 
En kväll kom jag hem efter ett medelpass på friskis&svettis och hade huvudvärk. Jag gick in i köket för att dricka vatten och var rätt så trött och sur. Men huvudvärken släppte när jag fick se pappa göra kvällens nattmacka som bestod av en kokt kardemummakringla med en klick majonnäs och en 3 cm tjock brieostskiva uppepå. Herregud! Det fullkomligt brast och jag föll i såntdär vansinnesgarv när man knappt får luft och det krampar i magen medans tårarna rinner. Anki satt i soffan i vardagsrummet och ropade nyfiket "- Vad har han nu gjort?". 
 
Ja och klädetiketten är det ju lite sisådär med som ni ser...

On The Road

Jaha nu är man på resande fot igen, sitter på bussen till djupaste småland. Nämligen Växjö. När jag kommer fram blir det en sväng på stan för att handla lite hårspray på HM, kanske tar en liten runda i affärerna och ser om jag kan fynda något oxå. Så kul att shoppa :) Sen blir det till att hoppa på bussen till Alvesta där endast Alexandra är hemma, resten av dem jobbar. Hoppas lite på att Alex har lust att följa med på en kvällspromenad så jag får sträcka ut benen lite. Igår gickjag in till Emelie då bägge bilarna var upptagna, jag gick dit på ca 50 min, enda nackdelen är att det är så förbaskat mörkt ute i skogen och lite halvläskigt att gå själv. Kändes mycket bättre när jag kom fram till lyktstolparna. 
 
Det blev chili con carne igår hemma hos Emelie, så sjuukt gott! Jag gillade Emelies variant att ha pitabröd till istället för ris. Leo tyckte oxå det var gott, han åt så duktigt och var sådär charmigt kladdig som man blir när man glufsat i sig maten med händerna ;)
 
 
 
 
 
Var tvungen att baka en omgång kakor till ikväll, Emelie tipsade om dumlekakor istället för hallongrottor. Nu har min far lite kakor till sitt kaffe ett tag framöver. Toppade kakorna med noblesse, fint ska det va. 
 
 

Härliga Fredag

Så mysigt det är att bara göra det man känner för, precis när man vill göra det. Idag har jag slappat, bakat, packat, vart ute o gått med Elliot med stavarna i högsta hugg och nu ska jag snart börja traska in till stan. Ska hänga lite med Emelie sista kvällen, vi ska åka o handla och laga mat hemma hos henne. Vi pratade om att göra chili con carne, för det är så himla gott! Kanske hinner vi med en film oxå, det blir en mysig fredagskväll. 
 

Revanschbakning

För en timme sen gick pappa omkring i köket o rotade, "är alla kakor slut", frågade han. Snäll som jag är ställde jag mig i köket o gjorde hallongrottor, de blev liite överbakade sist jag gjorde dem men idag fick jag minsann till dom! Perfekta blev de, både storleken, konsistensen och smaken. Nu är bakningen för hela detta år avklarad för min del. Imorgon lämnar jag Uggletorp och Vimmerby för Växjö, Alvesta och Teneriffa. 
 
 

Vad blir det för mat?

 
Ikväll var det jag som fixade middagen i Uggletorp, och det var fullt ös här hemma i köket. Det fick bli grekiskt tema idag, så himla gott med tzatsiki, fetaost och oliver. Mums! Kvällen bjöd oxå på träning med Emelie på träningshuset, nu ska fläsket få en chock och all julmat, fika och godis skall bli ett minne blott. Bara fyra dagar kvar till Teneriffa, nedräkningen har börjat! 
 
 
 
Det blev färsbiffar, ugnsbakade potatishalvor med vitlökssmör, majskolvar och hemmagjord tzatsiki.  
 
 

Kommer jag hitta mig själv under 2013?

 
JUNGFRUN 24/8 - 22/9
 
Året överlag: 2012 handlade mycket om jobb och pengar, och var kanske inte det roligaste året för dig hittills. Samtidigt lärde du dig mycket kring de här områdena, och under 2013 är det dags att du får fokusera mer på dig själv som person. Fokus ligger på vänskap och intimitet, vilket kan bli minst sagt spännande.
 
Kärlek: Trygg och pålitlig kärlek står inte riktigt på agendan för 2013, utan det är ett år av sökande och många erfarenheter. Det här året träffar du kanske några av de nyckelpersoner som förändrar dig, och vågar leva ut drömmar och fantasier du aldrig vågat nämna förr. Men var försiktig med vem du ger ditt hjärta till...
 
Mest romantiska perioder: Mitten av januari bjuder på lite udda romantik, men februari pendlar mellan detta och lite mer hetta. Början av mars blir mer än givande, och mitten och slutet av april blir njutningsfullt. Juni blir harmoniskt och intellektuellt stimulerande, och i mitten av juli verkar alla dras till dig. Under september finns både lust och åtrå med, medan november blir mer stabilt romantiskt.
 
Jobb och skola: Många sidor av ditt praktiska liv kommer påverka dig 2013, främst genom att du helt enkelt måste ta hand om det. Det känns tröttsamt efter ett långt år av jobb och fix bakom dig att styra, fixa och jobba ännu mer, speciellt när året har så mycket annat att erbjuda. Försök att planera i så stor utsträckning som möjligt för att slippa ha saker hängandes över dig.
 
Resor, flytt och förändringar: Ditt kärleksliv, bilden av dig själv och vad du tror på är under förändring detta år. Flera sidor av ditt sociala jag håller på att genomgå totalrenovering, och dina vänner kommer kanske bli förvånade av ditt nya jag. Njut av det här och låt det ta dig jorden runt om det så blir - men håll ett vakande öga på dig själv mellan varven.
 
Fokusera på detta år: Det låter klyschigt, men det här kan faktiskt vara ett bra år för dig att hitta dig själv.

Bildkavalkad från julhelgen 2012

  En bild på familjen Carlsson och Andersson som firade julafton tillsammans ute hos oss i Uggletorp. (jag befinner mig bakom kameran)
 
 
Jag, Emelie och Leo gav oss ut på en liten promenad innan maten dukades upp på julafton. Det var fantastiskt ute med massa krispig vit snö och härlig luft. Har ni sett nån sötare tomte? =) Han sitter och gör brummnde ljud med läpparna för han fick syn på en traktor som kör omkring och skottar snö.
 
 
Uppfriskande promenader varenda dag, antingen med Pappa & Anki ute i skogen eller med Emelie & Anna inne i stan.
 
 
Min systerson älskar att gå ner till sjön och kasta pinnar med vår hund Elliot. Det är så härligt att va långledig och kunna komma hem till detta landskapet för lite lugn & ro. Ren och skär njutning för både kropp och själ.
 
 
 Efter att ha tillbringat tid utomhus i kylan så kan jag tipsa om att värma sig lite med ett varmt fotbad med grumme tvättsåpa som gör fötterna mjuka och väldoftande =)   
 
 
 
Så mysigt att umgås med dessa två underbaringar. Saknar det i vardagen!
 
 
 
Nu har jag två dagar kvar här i Vimmerby innan det bär av ner mot Växjö/Alvesta och så småningom stundar resan till Teneriffa. Åh vad jag älskar mitt liv just nu! :-)

Gott Nytt År!

Det nya året firades in på ett väldigt lugnt och mysigt sätt, hela dagen var precis enligt mina önskemål. Väcktes av Agaton och åt frukost med syrran, Markus och lille herrn. Sen var jag en sväng på rean, hittade en grymt bra bh och väldigt fina trosor. Svårt att hitta sköna välsittande underkläder, men denna gång lyckades jag och dessutom på rea. Finemang! Sen var jag och nyårstränade skivstång på Friskis&Svettis i Vimmerby, så nu har jag en redigt go träningsvärk i röwa. Ajaj. När jag kom hem så skulle pappa o Anki ut på promenad och jag hängde på för att få lite luft. Sen tog ag en lång varm dusch och drog på mig en klänning. Det händer inte ofta kan jag säga, kände mig väldigt festlig bara av att få på mig strumpbyxor. Hehe. 
 
Kvällen spenderade jag med Johanna i hennes brors lägenhet inne i stan, vi lagade mat och myste i soffan hela kvällen. Vid tolvslaget gav vi oss ut på torget och kikade på fyrverkerierna. En lugn, skön dag helt i min smak. Men nästa år kan jag nog tänka mig att få till nåt lite mer festligare. Vi får se vad detta året har att erbjuda, eller vad jag kan göra av detta året kanske man ska säga. Det är ju upp till mig att få ut så mycket gott som möjligt =) 
 
 
 
 

RSS 2.0