Götelaborg!!!

Den 13 oktober blir jag göteborgare! Jag har fått nytt jobb som konferensvärdinna på ett företag som heter Sodexho AB & IHM Business School. Det är en tills vidare anställning på 80% men jag kommer framöver att arbeta 100%. Min chef verkar kanon trevlig och det ska bli jättekul att få komma igång på måndag.

Idag har hittills varit en superskön dag, vaknade kl halv nio, låg och läste till 11 och sen åt jag frukost. La i tvättmaskinen och gick sen en promenad i solen med min mp3. Nu har jag läst vimmerby tidningen och ätit frukt. Ska försöka tvätta alla mina kläder idag och sen sortera upp allt i morgon, ska inte ha med mig allt till Göteborg. Fast jag vet redan i huvudet vad jag ska ha med och inte så det blir en lätt match. Måste däremot packa ner allt som jag inte ska ha med mig och vart jag sen ska förvara det har jag ingen aning om.

Min dator har gått sönder...suck! Har knappt hunnit använda den ju! Så jag får lämna in den när jag kommit till Gbg.

Hoppas på att få en egen lägenhet snart, men ganska svårt verkar det som. Tills dess ska jag dela lägenhet med en kompis som har en 2:a. Det blir nog bra, ca 20 minuter till jobbet.

Nu ska jag fortsätta med min tvättning, ikväll ska jag simma med Emelie, faster Maritha och Anki. Ska bli super skönt.

Ha det la gött!

RSS 2.0