Tråkmåns...

är vad jag är! Jag bloggar ju aldrig längre. Men kanske kommer vändningen idag? Fick plötsligt lust att plita ner några rader, jag sa NÅGRA. Man får börja försiktigt. Idag är det måndag och jag jobbar kväll, satte mej för en liten paus. Har gjort de flesta rutinerna och bara 3 kvar som ska checka in på hotellet, även hunnit sitta med faktureringen en stund. Efter min lilla paus ska jag inventera! Åh så roligt det ska bli! *ironi på hög nivå* Men det är väl bara att sätta igång och räkna sockerrör, kaffebönor och petflaskor...jag slipper ändå inte undan =(

Igår kväll kom jag hem från Stockholm efter att ha spenderat helgen med mina två favvo kussar Anna och Emelie. En supernice helg som bestått utav god mat/fika, aw, shopping samt party. Fick också träffa min kusin Hebbe som jag inte träffar alls ofta, vi tog en lunch med honom på Åhlens där vi diskuterade ämnen som julklappar, jobb och barn. Igår mötte vi upp Malin och Ronja i Solna Centrum för lite frukost/lunch, jättekul att fördriva lite tid med roliga samtal och härliga människor =)

I torsdags åkte jag upp till Linköping för en snabbvisit hos Beca. Vi hade som vanligt mycket trevligt, vi låg vakna till 2 tiden på natten och pratade, skrattade och en del allvar blev det oxå. Som vanligt när vi träffas! Synd om Beca då hon gick upp kl 7 för att jobba, jag låg glatt kvar i sängen till kl. 9. Kl 11 hämtade Matte och Emelie upp mej och jag åkte med dem till Sthlm. Ett litet skratt fick de nog när Beca kom körandes med mej bak på postcykeln... =)

Denna veckan ser jag fram emot att julpynta hemma, julstäda, och hinna med mera träning. Längtar tills på torsdag kväll då systeryster och Agaton kommer på besök igen =) På fredag ledig och barnvakt åt gullungen medans syrran är på konferens. Lördag och söndag jobb.

Adjöken för denna gång.

Ledig idag och barnvakt =)

Känns inte som fredag idag, känns lustigt att inte jobba. Istället är jag barnvakt åt lille herrn, Agaton. Är väldigt nöjd med dagen hittills, allt har gått kanonbra. Vaknade imorse kring kvart i åtta när syrran duschat och gjort sej iordning, vinkade hej då och sen vaknade Agaton så då blev det lite morgonmys i soffan med en bok. Han var lite små kinkig, så fort jag satte ner honom för att kunna göra gröt så började han gnälla och gråta och ville komma upp. Så det var bara att lyfta upp honom och göra gröt samtidigt. Har ju ingen barnstol här hos mej så det här med maten blir ju lite mer komplicerat. Sen busade vi och lekte i vardagsrummet, vi åt clementin och bitarna utav skalet var ju såååå kul att leka med, har skalbitar över hela vardagsrummet nu =) Vi har gosat och skrattar i massor hela förmiddan! Vi gick en sväng till ICA för att handla mjölk så jag kunde göra pannkakor till lunch, vi gick oxå förbi den lilla lekplatsen som finns på min gård. Agaton tycker det är så kul att gunga!



Nu sover lille herrn efter att ha ätit kanongoda pannkakor! Måste säga att jag har lärt mej en del idag, aldrig gräddat pannkakor och matat Agaton med pannkakor samtidigt som jag bär på honom...grymt bra!

Tänkte fixa mej lite nu och när herrn vaknar ska vi åka ner och hälsa på mitt jobb en liten sväng, sen promenera till Avenyn och möta syrran efter hennes konferens är slut.

Ha en bra dag!
Tack o hej, leverpastej.

Ibland har man riktigt kul... åt ingenting alls!

sähär kan det låta när man promenerar i kylan från en förfest i Södra Vi på väg till Pumpen.

RSS 2.0