Tandvärk!

Nu har jag haft lite ont i min visdomstand i en hel vecka, det börjar lugna sig men jobbigt! Så idag tog jag tag i saken och ringde folktandvården IIIHHHIIIIIHHÌIIYYYAAA! Jag hatar att gå till tandläkaren! Jag har inte varit där på 5 år! Men nu måste jag, detta funkar inte längre! Vill inte tappa alla mina tänder. Jag måste möta min största rädsla! Jag kommer känna mig grymt stolt efteråt! (Eller kanske inte) De hade tid redan i morrn kl. 11.00. Fy vad jag kommer vara nervös. Men det går säkert bra, mest nervös över hur stort hål det kommer bli på mitt bank konto! Eller kanske nervös över vad de kommer vilja göra med mina 2 visdomständer som kommit, dra bort dom??? NEJ! JAG VILL INTE! Hatar bedövningssprutor och jag har så liten mun och det gör ont när de trycker isär gommarna...får ont i käkarna! HJÄLP! Tur att man är ledig imorrn så man slipper gå med halva ansiktet bedövat och läppen hängandes nere vid hakan. så jobbigt att sörpla upp allt dregel med endast en halvt fungerande muskel i läpparna. :/

Ska bli så skönt att vara ledig i helgen, imorrn ska jag gå till arbetsförmedlingen. Kanske kan få någon hjälp där. Vem vet. I helgen kanske jag och Lisa ska ge oss ut på Harrys. Får se om jag känner för det, hoppas på att få bubbla i alla fall och njuta av en flaska Martini Asti. Hoppas! Annars borde jag städa och tvätta och fixa hemma, kanske ge mej ut och motionera lite. Vill oxå se Arnfilmen på bio, nr 2 alltså. Har köpt ettan på dvd och den är kanon bra! Längtar tills jag får se 2:an.

Vad ska Sofie hitta på med sitt liv? Någon som kan ge ett bra förslag? Vill till Göteborg, kan någon ge mej ett superduper jobb och en skitfin lägenhet som är vrålbillig? En söt omtänksam kille som inte bryr sig ifall jag vill va själv ibland och bara njuta av härliga mej...suck. Det gör inget om vi bara är ihop på halvtid, det skulle passa mej perfekt, man kanske kunde skriva ett avtal? Hmmm...söndagar är det skönt med nån som pillar en i håret och myser härligt. På måndag vill jag sova skiten ur mej alldeles ensam eller kolla på nåt meningslöst skitprogram på tv. På tisdag vill jag umgås med vänner, på onsdag är det lillördag och då vill man nog ut och ta ett glas vin. På torsdag kan vi ha sex. På fredag måste man på after work med jobbar polarna och på lördag ja då kanske man hinner mysa efter nattklubben innan man stupar i säng? Hmmm önsketänkande!

Håll tummarna för att tandläkaren är försiktig med lilla mej imorrn!

Ciao!

Partyhelg med tjejerna i Kristianstad!

Då var denna helgen över och det är tisdag, jag sitter i Göteborg och slappar framför datan. Följde med Johanna och Carro hit i söndags, de har provjobbat på varsitt jobb, Carro ringde nyss o hon har fått jobbet! Jättekul för henne! Själv har jag shoppat lite och träffat 2 kompisar och fikat. Igår träffade jag Cissi och vi drack latte på ett jättemysigt café. Pratade om jobb, boende, göteborg och killar såklart. Sen igår kväll samlades jag, Carro, Johanna, Pelto och Terese här i lägenheten och åt lite goda ostar med bröd och gott vin till. Tjejsnack i massor såklart!

Idag lunchade jag på Avenyn med Karin, det var jätteroligt att träffa henne och snacka lite, hoppas verkligen på jobb i Göteborg framöver. Tycker det är jättemysigt här! Men konkurrensen är hård om jobben tror jag! Håller tummarna!

Strax kommer nog Carro med spårvagnen och då ska jag och Milton gå och möta henne. Milton har somnat vid mina fötter nu och snarkar gott.




^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Nu har jag mött upp Carro och gått en sväng. Nu sitter vi och väntar på Johanna som slutar om en timma. Sen bär det av till Nybro igen, sen till Vimmerby för mig i morgon.

I lördags drog jag, Johanna, Anna och Carro till Kristianstad för att lyxa upp tillvarelsen med lite hotell, bastu och middag på restaurang. Det var vår födelsedagspresent till Carro! Vi hade skitkul på Grand Hotel där Dr Alban uppträdde...hehe.



Det här är mingelbilden från Grand som de tog på oss. Vi hade övat in en pose! ;)

Tidigare under kvällen övade vi på hotellrummet:



Nu ska jag dricka te och kolla på one tree hill.

Simma lugnt! Ciao.


LEEEDIG!

Idag tror jag att jag jobbar sista dagen här, vad jag vet i alla fall. Imorrn har jag tänkt umgås lite med en kompis som jag inte träffat sen Matsis bröllop på Rhodos, det är ju nästan ett år sen! Hon har flyttat hit och ska plugga ett år på designmatlagning, det blir nog skitkul för henne. Hon bor på Hotell Ronja och har fri tillgång till deras relaxavdelning med bubbelpool m.m. Lyxigt! Vi får se vad vi hittar på. Jag behöver shoppa strumpbyxor och gärna en go munktröja till alla kalla kvällar framöver. Sen vore det ju gott med en fika på nåt café, vi får se. Ska bli skönt att slippa passa tider.

På fredag åker jag till Kalmar tidigt på morgonen, tänkte gå lite i affärer sen åka till Nybro hem till Johanna för lite fredagsmys med henne och Anna. På lördag bär det av till Kristianstad för att fira Carro, hoppas på fint väder. Hoppas oxå på svar från de jobb jag har sökt. Men sista ansökningsdag har inte gått ut ännu. Fokus på jobb och bostad denna månaden känner jag. Har sparesa till Estland kvar i mina tankar men vill ju inte åka själv. Ingen som har lust att åka med??

Nej nu ska jag beställa några tröjor från Haléns samt surfa efter någon snygg soffa. Kuligt!

Ciao på dej.


RSS 2.0