GOD JUL!

God Jul till er alla 
      önskar
Jag, Pappa och Anki!

Kolla länken...tar några minuter men det är det värt!

http://elfyourself.jibjab.com/view/EXw6pn1Zlpd52M4i?cmpid=ey_fb_friend


Dagens garv tillägnas denna lilla kortfilm


Paus

Nu har Agaton somnat efter bus och lek hela morgonen och jag tar en paus. Har precis diskat och plockat upp all röra efter oss och nu har jag slagit mej ner i soffan. Idag bestämde vi oss för att bara vara hemma och mysa, vi har kittlats, läst bok och sorterat mina dvd filmer. Ehhm njae inte sorterat direkt men ja Agaton slängde ut alla huller om buller på golvet och jag ställde tillbaks dem i hyllan...och så har vi hållt på ett flertal gånger idag.

Dessutom har han slängt ut alla mina pet flaskor över hela köksgolvet samt plockat ur bestick som var nerpackade i en banan kartong. Tur att han lyckades sysselsätta sig med nåt medans jag gjorde pannkakor. =)

Oskyldig som få!



Ännu mera grejer på väg ut på golvet...



Mamma Mia!



Sen sa Moster STOPP och så blev det pannkaksdags =)



Nu ska jag hoppa in i duschen medans lille herrn fortfarande sussar...hare gott!


Mysigt hos Moster

Lille herrn och hans mamma är på besök hos mej i Göteborg! Vi har haft en jättemysig kväll och nu ska jag och systeryster snart krypa till kojs. Imorrn ska jag vara barnvakt igen medans syrran är på konferens. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, får se vad vi känner för Agaton och jag.

Kul att se hur han utvecklas för varje gång jag träffar honom, ikväll fick jag uppleva när han drack sin välling alldeles själv, vilken duktig liten kille =)



Ser fram emot fler upptäckter under morgondagen =)

RSS 2.0