Agaton spelar piano

Här är ett litet filmklipp på när lille herrn spelar på sitt piano han fick i 1 års present. Jag tror han driver lite med mig när han attackerar pianot, för jag gjorde så några minuter innan. Klåfingriga moster som kastar sig över alla knappar samtidigt... ;) Tur att ungen har humor!




Muskler...

...hoppas ja att jag får så småningom. Har tränat sjukt hårt idag på mitt favvo pass BodyPump, styrketräning med skivstång. Jag tycker det är så kul, så denna veckan blir det 3 sånna pass, redan avverkat 2 st och simmat 1 timma igår. Känner att det svider i musklerna ikväll...blir vilodag i morgon =) Då ska jag storstäda mitt hem har jag planerat. Ser nästan fram emot det ;)

Helgen som var spenderade jag i Linköping hos min kära Becka =) Vi hade så kul och mysigt. På fredagskvällen satt vi och fikade, snackade och garvade till roliga youtube klipp som vi alltid gör när vi ses. Pratade en bra bit in på natten gjorde vi oxå, precis som vanligt. Lördag sov vi ut rejält och sen åt vi en god frukost, stack sen till stan och shoppade loss. Jag köpte en klänning på Gina och sen lite små grejer som örhängen och läppglans. På kvällen fräschade vi till oss och drog igång högtalarna på max! Stackars grannar =( Vi festade och drog sen till Harrys där vi dansade och jaa...kommer inte riktigt ihåg ärligt talat hehe. Men kul var det! Söndagen spenderades i soffan där vi kollade på film och somnade några timmar. Fantastisk helg!

Nu ska jag gå och diska och boka tvättid.

Ciao








RSS 2.0