Härlig vecka!

Igår fick vi reda på beslutet om vår framtida jobb situation, Sodexo blev av med kontraktet att driva IHM Hotell & Konferens, IHM har istället slutit avtal med Fazer Amica som nu blir ny entreprenör. Dom kommer erbjuda alla fast anställda att stanna kvar på IHM fast med dem som ny arbetsgivare då. Har blandade känslor inför detta...dels oro över hur det kommer bli nu, kommer dom göra omorganiseringar eller vad kommer hända? Samtidigt så är jag glad och nästan lättad att Sodexo blev av med det eftersom jag inte alls gillar deras personalpolitik eller deras organisation. Jag hoppas jag har en ljus framtid inom Fazer och att dom vill utveckla konferensverksamheten och att dom är beredda att satsa, och jag hoppas framförallt då att jag har möjlighet att få stanna kvar och utveckla den för dem. Ska bli intressant att få träffa dem i nästa vecka och höra vad de har för planer. Jag trivs så fruktansvärt bra på IHM, personalen och stämningen och skolan. Jag hoppas att allt blir bra!!!

Nåja, det händer en del annat som inte har med jobbet att göra oxå...igår skulle jag hängt med Terese och Carro till Slottsskogen för att spela Volleyboll och grilla, men det blev förståss ösregn och åska, typiskt Götelaborg! Men jag tog med mej mina frysta laxfilér hem till Carro och dom tillagade hon alldeles perfekt! Vi käkade ugnsbakad lax med gräslökssås, potatismos och görgo sallad på balkongen...vi avnjöt oxå en flaska vitt. Mums. Vi tjötade såklart en hel massa och det var hur trevligt som helst. =) Milton har haft besök utav Babe, en hona som de ska försöka få gravid...men det gick inte så bra, Milton ville bara en gång =( Vi tog i alla fall en promenad med hundarna innan Babe skulle åka hem till Malmö igen.



Idag har jag simmat efter jobbet, grymt skönt och avkopplande med bastu efteråt. Nu har jag städat och fixat i lägenheten samt kollat på Greys Anatomy såklart. Självklart flödade det till ibland tårkanalerna....suberbra avsnitt. I pauserna smög jag utanför porten och knyckte blommor från buskarna här utanför. Superfina ljuslila blommor som jag prytt hela lägenheten med =) så vackra och dom doftar underbart! 

Imorrn ska jag sitta kvar på jobbet och planera inför personalfesten vi ska anordna nästa vecka...Linda och jag ska kalkylera och beställa maten. Blir nog kul. Efter det ska jag nog ta en lång prommis med Cillen, en tjej kompis som jag jobbade ihop med i Alvesta. Så morgondagen ser jag fram emot! Sen är det fredag! Jippie, fast jag jobbar hela helgen så det blir inte så mycket Jippie.

Godnatt!


Trevlig vistelse hos Agaton

Nu har jag o Alex precis landat i goa Göteborg igen. Solen strålar och himlen är klarblå...vi tar en paus i soffan innan vi ska ge oss av på en promenad till Härlanda Tjärn och lägga oss på klipporna och sola lite. Sen ska vi hyra film och kanske köpa thai mat med oss hem. Imorrn åker Alex hem och jag blir åter igen ensam, har lite blandade känslor inför det. Ska bli skönt att få lite ensam tid igen men oxå väldigt tråkigt! Jag o Alex har det så bra ihop...

Jag tog lite kort när vi hälsade på syrran i falkenberg...mest kort på Agaton, det lilla charmtrollet. =)


Liseberg

Den här veckan har jag min kusindotter Alexandra hos mej. Hon kom i måndags kväll och var med mig på jobbet o praoade tisdagen och onsdagen. I tisdags efter jobbet gick vi på stan och shoppade, Alex hittade en hel del roligt, sen åkte vi hem och tonade håret på varandra. Det blev superfint! På onsdagen gick vi på bio efter jobbet, vi såg 17 again och den var helt klart godkänd! En feel good film.

Sen är vi lediga hela veckan...igår tog vi sovmorgon till 10 och sen blev det Liseberg för hela slanten. Var väl där kring halv ett och åkte inte hem förrän de stängde kl 23. Var helt slut och somnade på soffan så fort vi kom hem. Vi åkte massa karuseller och njöt av god mat och härliga åkupplevelser. Vi hade sjukt bra väder, solen strålade hela dagen och på kvällen var det supermysigt när det mörknade och Lisebergs alla lampor tändes. Vi åkte uppskjutet 3 ggr bara för att se på den fina utsiken. =)

Idag har vi tagit en liten sovmorgon, jag gick upp halv nio för att ta hand om min tvätt. Alex sov vidare en liten stund. Nu slappar vi framför nyhetsmorgon och har det gott. Ska strax fixa sej lite och sen dra ner på stan. Kl 3 hoppar vi på tåget som ska ta oss till Falkenberg och till min älskade syster och systerson. Där ska Alex och jag busa med Agaton och vi stannar över till lördagen. Sen vet i sjutton vad vi ska hitta på, Alex åker hem på söndag. Hur ska det bli när Alex åker??? Är ju så van att ha henne här nu, kommer känna mej så ensam på söndag kväll. Usch! Men på måndag är det dags för jobb igen. Jobbar då 11 dagar i rad, alltid bra med massa extra timmar. Behöver verkligen det eftersom jag bara är anställd på 80%.

Nu ska jag ner till tvättstugan...over and out!Jag o Alex på Pandavision 3D glasögon Snyggt ;P


Fönsterputsning & vårstädning

Då var det dags att börja plita ner några meningar om mitt liv här igen, fick en liten tillsägelse i helgen av en vän....hon tyckte jag skulle börja blogga igen. Men jag tycker mest det är roligt att läsa om andra, finns ju inget roligt eller viktigt som händer i mitt liv. Men ett liv är ju ett liv och jag får väl förstå att andra kanske tycker det är kul att läsa om min vardag precis som jag läser om andras...sen kan det ju alltid vara skönt att få skriva av sej lite.

Idag har varit en bra dag på jobbet...inte varit så många bra dagar på jobbet på länge. Tycker oftast det är tråkigt och jag är irriterad och trött på mitt jobb. Men idag har det varit riktigt bra, flutit på grymt bra med en stor konferens och dom var supernöjda med vår service. Härligt att höra, det är ju det man jobbar stenhårt på, att få dom att komma tillbaka.

Har fått så mycket gjort hemma idag/ikväll oxå...putsat fönster, tvättat och vårstädat...känns som en helt ny lägenhet! Underbart! Pricken över i kommer bli när man får krypa ner i nybäddad säng.

Har precis kollat på ett utav mina absoluta favvo program Greys Anatomy...hoppas verkligen Izzie överlever detta! O nu börjar Fråga Olle. Yeah!

Hej Svejs.

RSS 2.0