Blåbärsoppa

Min kropp består nog just nu av ca 90% blåbärsoppa. Har druckit sjukt mycket denna veckan, har problem med min mage (igen) och hoppas att blåbären ska hjälpa. Pappa tjatar ju alltid om dessa blåbär och hur bra de är för magen, gjorde tydligen att han överlevde som liten när han hade magproblem. (vet inte hur mycket överdriven den berättelsen är) hehe, pappa har en förmåga att överdriva saker. Som häromveckan när han var förkyld och fick va hemma från jobbet, då sa han både till mig och syrran att han hoppades att han skulle kunna klara av denna förkylning...han säger det på ett sätt som får det att låta som att han har nån riktigt allvarlig sjukdom. Pappa! Du är bara lite förkyld! Jag tror att du klarar dej! =)

Nu ska jag hem och sjunka ner i soffan ett ögonblick...imorrn är det fullt upp. Jobbar till 17 och sen ska jag med Carro hem för att träna med henne i Frölunda och äntligen få träningskortet överflyttat på mej. Sen hem och försöka få igång min dator som levereras till jobbet imorrn. Hoppas att de lyckats fixa den! Ska bli så kul att kunna ha en dator hemma igen. Det jag saknat mest är faktiskt inte det jag trodde jag skulle sakna mest. Trodde jag skulle sakna msn, men har mest saknat spotify, kunna lyssna på vilken musik som helst när som helst, alldeles gratis! Grymt!

Så imorrn kommer nog ett litet blogginlägg hemifrån =)

Godnatt

Tristess

Gör ännu ett blogginlägg från jobbet, dels för att min dator är på service och dels för att jag har tagit en liten paus. Nu har alla checkat ut, hade en låååång lista idag. Väntar på att konferensen ska avsluta och gå upp för att äta lunch för då får jag sluta! Jippe, vill ut och få lite luft.

Har fortfarande inte riktigt klurat ut om gårdagen var en bra eller en dålig dag. Varför kan jag inte bestämma mej? Så här velig brukar jag väl inte va? Tror att gårdagen var en bra dag jobbmässigt, men dålig personligen. Fick jätteont i magen och låg i soffan hela kvällen igår, somnade 3 timmar och slö tittade sen på Sagan Om Ringen. Sen somnade jag igen, varför är jag så hängig? Hela veckan har vart en hängig vecka, inte orkat göra nåt vettigt förutom att jobba. Måste äta mer vitaminer så tänkte stanna till affärn och köpa apelsiner på väg hem. Kanske ska på bio med Johanna ikväll, behöver nog komma ut lite och bli uppiggad idag! Vill se Sommaren Med Göran som alla säger ska vara så bra. Måste bli pigg tills på fredag när Marie och Alexandra kommer =) Sen på lördag kommer Systeryster och Agaton, kommer bli en mysig helg! Längtar!

Ciao

Bra eller dålig dag idag?

Har inte bestämt mig för om det är en bra dag idag eller en dålig dag idag...för det mesta brukar jag tänka att det är en bra dag! Men denna dagen är svår att definiera. Har varit förkyld i veckan och är sååå trött och har spänd mage. Känns inte som jag gjort nåt vettigt denna veckan! Måndag och tisdag var jag ledig men låg bara hemma i soffan och jämrade mig över min förkylning. Onsdag fyllde jag år och jobbade kväll, torsdag jobbade jag dag och sen gick jag och ett gäng jobbarkompisar till Incontro vid Gothia för att dricka öl/cider som lite firande av min födelsedag. Där slog vi oss ner på uteserveringen med utsikt över korsvägen och svenska mässan, det pågick en Mary Kay konferens så det var finklädda kvinnor överallt, vi spanade på de olika klänningarna och vissa var sååå vackra, medans vissa var förskräckliga. (tyckte vi)

Efter några öl/cider drog vi (Roger, Jens, Niklas, Marie, Linda och jag) till Liseberg för att köra femkamp. Tjejerna mot killarna förståss =) Tyvärr förlorade vi tjejer, men inte så konstigt med tanke på att det var grenar som Huggkubben och Klubbslaget där man ska slå med en gigantisk slägga (som jag knappt orkade lyfta upp). Skrattade hysteriskt åt Linda som inte heller orkade svinga släggan runt utan backade några meter för att ta sats, lyfte upp släggan och sprang i full fart med sina högklackade stövlar för att kunna slå hårt...hjälpte dessvärre inte för att slå killarna men hon fick bättre poäng än mig. Roger lyckades komma upp i hela 94 poäng medans jag kom upp i 24 =( plus att jag sträckte en muskel i armen (ajaj), kan va farligt det där ;) När vi kämpat färdigt och nyktrat till något satte vi oss på Tyrolen och beställde god mat och dryck. Kanonmysigt hade vi det! Peter joinade oss och det beställdes till och med jägermeister =) Härlig underhållning hade vi oxå, tyrolerbandet spelade och sjöng för fullt. Halv tio sprang jag, Jens, Marie och Peter mot Balder för att hinna med ett åk. Älskar att åka karuseller, får en sån otrolig adrenalin kick, dessvärre återupplivade jag mitt halsont med mitt hysteriska skrikande. Efter att ha åkt Balder 2 gånger gick hela gänget till Incontro igen och satte oss i pianobaren, grymt mysigt och det var en kanon duktig tjej som spelade och sjöng. Vid midnatt drog vi oss hemåt efter en helt galet rolig kväll! Tack alla som var med och firade mej litegranna! Jag var som tur ledig i fredags, stackars dom andra som skulle upp och jobba kl. 7 och 8.

Men nu är veckan förbi och helgen här, jag jobbar både lördag och söndag. Mindre kul, därför jag funderar på om det är en bra eller dålig dag idag. Får fundera lite till och återkomma...

26 år UNG

Idag fyller jag 26 år ung! Känns helt okej faktiskt! Jobbar kväll idag och hade därmed sovmorgon, men blev väckt kl. 06.59 av första grattis smset, säg, är inte livet härligt  =) Sen hann jag precis somna om så kom nästa och nästa, sådär höll det på så det var lika bra att gå upp. Bjöd mina kollegor i receptionen/bokningen på tårta idag. Var på ICA Focus o inhandlade en kanongod passionsmousse tårta med chokladbotten. Den var uppskattad av mina kollegor kan jag säga, kan rekommenderas! Perfekt för dem som inte gillar för mastiga tårtor som känns som en hel middag. Denna var syrlig och inte för "tung".

Smarrigt!


Myshelg

Denna helgen spenderar jag i Falkenberg hos systeryster, en riktigt skön slapparhelg. Igår var vi ute o gick, shoppade lite och sen hyrde vi film på kvällen. Självklart en massa bus med glaskiten som man lyckligtvis är moster till =) Han växer så fort, varenda gång jag kommer ser han lite annorlunda ut och större och har lärt sig nya saker. Den här helgen är han sååå glad! Skrattar och tjimmar och tjoar mest hela tiden, klart han blir glad när jag kommer och busar med honom =) Han får mig ständigt att skratta med sina grimaser, brummande ljud, pruttljud och sitt otroligt charmiga leende. Vilken underbar liten människa!

Här provar han sin första vinteroverall, en aning för stor men han växer i den så småningom.





Idag har vi promenerat till stan och shoppat skor både syrran och jag, 70% rabatt, då får man passa på, sen lunchade vi på ett café i stan. Efter det satt vi en stund på uteplatsen och njöt av solen medans den lille sov så gott. Nu har jag precis gett Agaton mellanmål, blev macka med leverpastej. Tänkte kika lite i IKEA katalogen och senare ikväll ska vi beställa hem thai mat. Äskar att spendera tiden i en lugn takt, göra precis vad man vill utan stress. Nu är jag ledig hela 5 dagar också och det är himla skönt. Dessvärre jobbar jag hela nästa helg istället men det kan det vara värt. Nästa vecka händer det en del, jag fyller år och vi ska till Liseberg med jobbet! Mycket att se fram emot =)


Tantrock

Igår kväll tänkte jag promenera bort till Liseberg för att se Tomas Ledins sista spelning för sommaren. Hade tänkt att sätta mig på en gräsplätt långt långt bak och lyssna och mysa. Mina två jobbarkompisar  (som är 12 år äldre än mej) gick direkt efter jobbet för att strosa runt bland karusellerna medans jag mötte upp min hyresvärdinna på ett café för att skriva hyreskontrakt. När jag sen närmade mej Liseberg och ringde dem för att kolla vart de var, så hade de satt sig längst fram vid scenen vid kravallstaketet redan 2 timmar innan han skulle spela. Jag blev förvånad över att de satt sej så långt fram, var ju precis vid scenen och precis mitt framför mikrofonen där han skulle sjunga. Trodde inte de var sånna Tomas Ledin groupies, men tji fick jag! Jösses vad de röjde, och det var bara för mig att hänga på =) Hädanefter tänker jag kalla dem för rocktanterna =) Han spelade i hela 2 timmar!!! Fick avnjuta alla hans grymma sommarhits som I natt är jag din, Sommaren är kort, Sensuella Isabella, Just nu, Helt galen i dej, Nu tystnar musiken, En del av mitt hjärta, Flickan som gör allt för att göra mej lycklig osv...samt några nyskrivna låtar som var väldigt bra dom också. Blev positivt överraskad, vilka grymma hits, vilken fantastisk artist och vilken underbar show!!! Ett kanontrevligt avslut på sommaren.




Jessica, Jag och Anneli på jobbet innan Tomas Ledin





Tack Tomas!

Soligt Göteborg

Längtar ut i det fina vädret idag, det ska bli 29 grader varmt i Göteborg idag säger dom. Ser så ut...men jag ska nog hinna njuta av det senare ikväll =) Först efter jobbet ska jag promenera till avenyn och möta upp min hyresvärd, jag hyr ju min lägenhet i andra hand. Vi ska skriva ett nytt kontrakt på 6 månader. Vi har alltid lika trevligt när vi ses, en fantastisk människa och man kan inte ha en bättre hyresvärdinna =)

Sen ska jag promenera till Liseberg och möta upp några jobbarkompisar, Tomas Ledin spelar nämligen där ikväll och jag känner på mej att det kommer bli fantastiskt kul och mysigt.

Tomas Ledin + Sommaren Är Kort + Klarblå himmel och Sol = GRYMT!

Sen blir det helg för mej, är ledig fre-sön denna veckan och ska då åka till Falkenberg för att gästa syrran. =)

Livet är härligt!


Träningsvärk?

Hmmm sitter o känner efter om jag möjligtvis fått nån träningsvärk idag? Näe ingenting..ännu. Var nämligen på Sportlife igår med Carro och gymmade för första gången på vääääldigt länge! Har saknat det sååå mycket. Carro ska ju sorgligt nog lämna göteborg i höst så vi pratade med personalen på Sportlife om att jag skulle överta hennes träningskort. Himla bra anläggning måste jag säga, det ingår nämligen fri tillgång till solarium, bastu, vattenmassage och massagestol i det kortet. Kan jag behöva i höst.  =)




Back in business

Nu är allt precis som vanligt på jobbet igen...nästan i alla fall =) Sandra är äntligen tillbaks efter en låååång semester! Så kul när alla är back on track! Vi har riktigt kul på jobbet ihop, oftast i alla fall, när vi hinner.

Oftast är vi seriösa, ambitösa, motiverade, engagerade problemlösande receptionister...men ibland (särskilt på fredagseftermiddagarna) förvandlas vi till fnittriga, oseriösa flummiga typer. En fredag fick vi ett stort paket till receptionen, i paketet fanns ett skelett som skulle användas till en undervisning av en konferens veckan efter. Eftersom han (ja det var en han) hade så tråkigt så fick han göra lite praktik hos oss i receptionen. (Rogers idé) Roger klädde upp honom lite och ja, han blev nästan som en av oss =)






Jag finns på BLOGLOVIN!

Följ min blogg enkelt och lätt via bloglovin!
Kostnadsfritt såklart, bli medlem på bloglovin.se du också!


bloglovin

Ny Design =)

Nu har min blogg blivit mycket roligare att titta på, kanske inte att läsa men men... ;) Min syster har en bloggvän som har hjälpt mig med denna fina design, hon är grymt duktig! Kolla in hennes sida http://www.mamamad.se/. Hon är en FANTASTISK människa, hon tar inget betalt för denna fina design utan man donerar istället en valfri slant till Barncancerfonden, hon har startat en egen insamling där man skänker pengar via bloggdesign. Gå in på hennes sida om ni vill fräscha upp er blogg lite! Det är både kanonkul och gör mycket nytta!

Hundvakt

Imorgon ska jag vara hundvakt åt Milton =) Carro och Stefan ska iväg på en liten tripp längs Västkusten så Milton ska få bo hos mej fredag till lördag! Mysigt att få lite sällskap på mina promenader och ha nån att busa med! Men jag hoppas att han inte glafsar för mycket när jag ska sova för då åker han ut ur sovrummet!



Denna bilden togs när vi lekte Krösa-Maja förra hösten =) Milton tyckte inte det var lika kul som vi...


Längtar tillbaks...vill ha sommar igen

Sitter på jobbet och tänker tillbaks på den här sommaren, månaderna bara flyger iväg och nu är allt över känns det som. Eleverna har börjat igen, solen har dragit sej tillbaka igen, regnet drar in över göteborg och känslan jag känner går att jämföras med ensamheten. Usch så deprimerande, samtidigt så finns det en liten liten längtan inom mej efter höst, när man kan tända massor med ljus i hela lägenheten och krypa upp i soffan med en filt och en bra bok eller film. Eller kanske längta efter nästa sommar, jag och beca har redan börjat smida planer...kanske båtluffa i grekland, vi får se =)

Här kommer lite foton från sommaren 2009

Kreta


Gotland stockholmsveckan =)


Hamnfestival Oskarshamn =)





Älskar att vara moster!


Madonna

Sitter på jobbet och kollar på videoklipp från Madonnas konsert igårkväll, ser bra ut, men har hört från många hotellgäster som checkat ut idag att det var för mycket fokus på klädombyten och dansare och akrobater än på själva musiken. Mer som en show och inte en konsert, och egentligen skiter man väl i vad hon har på sej, bara riv av alla grymma låtar och kör järnet på scen! (Min åsikt) Men Madonna är ju alltid Madonna, ångrar att jag inte köpt biljetter faktiskt, hon är ju grymt stor. Istället sitter man här på jobbet och har precis checkat ut alla och inom en timma kommer det storma in nya hotellgäster som är förväntansfulla inför konserten ikväll =)

Ikväll blir det till att småfixa lite i lägenheten, alltid skönt att få städat inför en ny jobbvecka. Imorrn kommer Roger tillbaks efter semestern, så kul! Äntligen kanske det kan börja kännas som vanligt igen =) Sandra har semester en vecka till sen är vi alla tillbaks som vanligt och jag går tillbaks till min vanliga tjänst. Både kul och tråkigt, kul för att den tjänsten är lite mer bekymmerslös men tråkigt för den är inte lika stimulerande! Hmpf...jaja men vi får se vad som händer.

Den här helgen har varit såååå lugn o skön, bara jobbat och sen vart hemma o vilat. Känner mej helt utvilad i kroppen nu, dags att komma igång med lite vanliga rutiner igen känner jag. Tänkte simma på tisdag och så borde jag ta mej i kragen och bestämma mej för vart jag ska köpa träningskort!

Ciao


RSS 2.0