Vardagslyx

Färska hallon i filen och prickig korv på knäckemackan, det är grejer dä vill jag lova! 


Nya Dallas

O M G
Denna premiär ska bli ruskigt spännande, fy fasen vad det pirrar i magen när jag ser trailern. Tror tv4 börjar sända serien i höst, passar perfekt efter sommaren då man vill mysa ner sig i soffan framför tvn.

Rhodos 2012

Hej allihopa! Finns en massa att berätta om min semestervecka på Rhodos som by the way var heeelt fantastisk. Bästa veckan någonsin, har mått såå bra hela tiden och det har varit en perfekt mix av äventyr, lugn & ro, mys, god mat osså lite party! =D
Här kommer en bildkavalkad som kanske säger mer än ord. (många av er har kanske kikat på bilderna på facebook redan)

Saknar!!! Var inget jätteroligt avsked kan jag säga =(

Åren går och sätter sina spår?

Man inser att man blivit gammal när man måste förnya både pass och körkort. Usch, var det verkligen tio år sen jag tog körkort? Hujedamig =/
Postens kassörska, som lämnade ut det nya körkortet, tyckte det var en enorm skillnad på bilderna. Hon kunde knappt tro det var samma tjej. Men siddu det är det minsann. ;) Fast när jag ser bilderna såhär så förstår jag varför vakterna i tullen brukar glo misstänksamt på mig (samma foto på gamla passet), jag ser ju ut som värsta kriminella gangstern. Då solade jag mycket mer och det syns på hyn även om bilderna är svartvita, jag ser verkligen utländsk ut där. Nu är jag ju blek som ett lakan, buuu!
MEN...inte så länge till, för den här gamla damen ska ut och resa. Wohooo, på söndag drar vi jag och Lisa. Jag är så förväntansfull, nervös och laddad till max. Nu jäklar ska det solas, slappas, ätas, pratas, kramas, döpas, skrattas och mysas i massor!!! Å det mina vänner, det är jag värd!

RSS 2.0