Bandit Rock - Dagens absoluta höjdpunkt!

Varje morgon när jag går till jobbet lyssnar jag på Bandit Rock i mina lurar, idag hände en av de roligaste felsägningarna nånsin! Detta gänget är alltid roliga att lyssna på men idag...jisses! Lyssna, titta och njut =)
PS Ingemar & Peter har jag även sett live då de har föreläst på mitt jobb. =)





Hej Hopp Gummi Snopp

Den här veckan går i lugnets tecken, fast det betyder inte att den blir tråkig, NO NO! Förra veckan var fullt upp med jobb och Ugglas Revy och grillfest på Valborg och sen utgång på lördagen med Johanna och Anna som var i Göteborg över helgen och hälsade på. =) Hade grymt kul, Ugglas Revy kan jag verkligen rekommendera!! Skrattade så jag fick ont i käkarna och tårarna rann! Vi var 6 st kollegor som gick, vi fick biljetterna gratis. Bra när företag kan byta tjänster med varann :)  Vi bokade bord och gick dit och käkade innan showen, jag åt oxfilé med parmesan potatiskaka och någon rödvinssås. De andra åt Röding och Entrecote, supergott var det men vi fick nog Göteborgs suraste servitris, hua. Sur som citron var ho! Tur att Uggla och Company gjorde att vi totalt glömde bort detta. Komikerna Annika Andersson & Per Andersson var med och jag ÄLSKAR Per Andersson, han är det roligaste på denna jord. Tanken om att fria till honom dök upp ett flertal gånger under hans framträdanden. Finns det nåt mer attraktivare än en riktigt rolig kille som får en att skratta så man tjuter??? Tror inte det...
Ett hett tips till er alla! Kolla in Per Andersson på youtube i ett klipp från Parlamentet när han får tips från coachen, tipset är: "Du är en skolklass" Hysteriskt roligt om du frågar mej!



I söndags stack Anna och jag en sväng till stan och kollade i affärer, sen satte vi oss på en uteservering och njöt av solen, den underbara solen som faktiskt befann sig i Göteborg just den dagen. Helt otroligt, jag vet!  Kunde till och med sola, fast vi fick ta skydd bakom sibylla för det blåste kallt. Sen gick hela söndagskvällen åt att tvätta all min skitiga tvätt!!! Har inte fått tvättid förrän nu, inte kunnat tvätta på över 1 ½ månad. Jösses.

I veckan blir det lugnt med endast jobb på schemat, eventuellt en liten spatripp till simhallen på torsdag. Jobbar hela veckan samt lördag, sen tänkte jag rulla ner till Falkenberg och hälsa på syster med familj. Vi ska boka resan till USA i Augusti!!! Ska bli såååå kul! Längtar! Vilken perfekt födelsedagspresent att ge sig själv! Å vad kul att äntligen få hälsa på kusin Jenny med familj och ännu roligare att få äran att delta när hon gifter sig. =)

Idag fyndade jag lite roliga smycken, några på mitt jobb som är återförsäljare för Perla Stockholm bl. a. Hittade ett kanon fint armband och sen lite roliga presenter som jag inte kan berätta om här. ;)



Inte detta armbandet jag köpte men detta är ett exempel på deras smycken. Alla smycken är designade och handgjorda i Sverige, de kan variera något men därav är de ju unika! www.perla.se

Nej nu är det sovdags för mej. Ha det gott alla glada!

Over and out.

RSS 2.0