Siss weekend

I helgen var jag och syrran i estockholmo för att umgås en hel helg tillsammans. Fasen vad tiden sprang iväg snabbt, som alltid när man är ledig och har roligt. Vi bodde hos kusinvitamin Anna och hade det supernice hos henne, så härligt med sovmorron och sen frukost i sängen medans man myser till nyhetsmorgon på tv4. 
 
Måste bara visa er syrrans fina frisyr som jag fixade inför restaurang- och musikalkvällen. Visst blev det snyggt??!! Lite stolt själv faktiskt och avis. Måste spara ut mitt hår så jag också kan få till en fin uppsättning.
 
 
Supergod italiensk pasta med oxfilé mumsade vi på tillsammans med varsitt glas rött. Syrrans alkoholfritt såklart, eftersom hon har en bebis i magen =) 
 
Fin bild på systeryster <3
 
 
Efter middagen blev det musikalen Dirty Dancing på China Teatern. Mycket bra!!! Var väldigt svårt att sitta still.  
 
 
På lördagskvällen blev vi bjudna på kvällshäng hemma hos kusinvitamin Hebbe. Syrran fick träffa lilla Hugo för första gången och vi lekte lite inne på hans rum innan vi placerade oss i köket. Faster Anna fick lite halloween feeling och rotade fram Hugos alla maskeradkläder som vi testade hejvilt. Bland annat Lejon, pippi och fladdermus. 
 
Måste visa bilden på Anna som lejon i stort format, hahaha!!!
 
Såhär mysigt hade vi det i Hebbe och Sannas kök. Chips, rödvin och en massa kusinuppdatering är ju inte fel, eller hur?
 
 
 
 

Höstmys i Helsingborg

I helgen var jag äntligen ledig och fy vad härligt jag har haft det! Vi drog med oss Pelto till Helsingborg för att fira att hon fyllt 30. Vi hyrde stuga vid havet några kilometer från centrum och när vi anlände kring lunchtid i lördags var solen framme och hela 17 grader värme fick vi njuta av. Vi installerade oss snabbt i stugan innan vi gick ner till havet där vi grillade korv och drack öl i solen. Sen blev det middag, lekar och tjejsnack hela kvällen innan vi drog till stan för att svänga våra lurviga. Vi var hemma vid 04:30 och somnade kring sextiden. Är inte van vid att va vaken hela natten, fy fläen vad jag är sliten idag. Igår körde jag hela vägen hem och lyckades sen hålla mig vaken till kl. 19 ungefär, sen däckade jag och vaknade kring niotiden imorse. Skönt att man jobbade kvällspass idag, annars hade jag nog vart död nu. Känner mig som en gammal tant. Men roligt hade vi, hahaha =)
 
 
Jättemysig liten stuga med plats för 6 personer. 
 
Taggade tjejer redo för picnic vid havet. 
 
Fantastisk höstdag! 
 
Johanna och Anna är "Masters of the grill". 
 
Picnic med the girls. 
 
Terese och Pelto njuter av solen och ett glas vin i väntan på middagen. 
 
På kvällen blev det 3-rätters med god dryck i stugan. Mums! 
 
 
 
 
 

SuperFlex

Jag har investerat i ett par nya jeans, fast mysbyxor är ordet som passar dom bäst. Fy fläen så sköna dom är! Har bara haft dom i fyra dagar men de sitter fortfarande perfekt, och de sitter jättebra på alla ställen. Helt otroligt! Var lite orolig att de skulle töja sig men det verkar som att de håller formen. Me like mucho =)
 
Jag kan verkligen rekommendera dessa jeans! De kostar från 499:- men i fredags var det 100 kr rabatt på alla jeans =) Får bli ett besök snart igen, nästa gång jag är i närheten, för jag vill nog ha ett par till. 
 
Jag köpte de blåa längst till vänster. Vill ha flera!!! 
 
 
 
"Super Flex" är en fortsättningen på modellen "Kick" som lanserades förra året och utlovade en perfekt jeansrumpa. Dessa ska, tack vare den revolutionerande elasticiteten som gör att materialet kan expandera upp till 100 %, göra din rumpa ännu snyggare! 
 

Skrattfest

Igår intog Johan Glans Drakens scen för att genomföra fyra slutsålda föreställningar under helgen. Jag har jobbat med andra event i det senaste men igår stannade jag kvar på jobbet för att se hans show. Hade räknat med att stå upp längst bak eller sitta breve teknikern, men goa Cissi som är Johan Glans arrangör gav mig en biljett så jag fick sitta ner och njuta. =) 
 
Fy bubblans så bra det va!!! Jag förstår mycket väl varför han fick Full Pott av Aftonbladet. Under sista delen av showen låg folk verkligen dubbelvikta. Jag har sett många standup shower och sett tusentals människor skratta men det här var ju helt galet. Själv höll jag på att garva ihjäl mig när han tog upp en speciell händelse i kyrkan, där man gärna inte vill vara högljudd och skämma ut sig.
 
Kom nämligen att tänka på vad som hände min kusin för typ 10 år sen när vår minsting kusin skulle döpas. Hon är längre än mig och satt längre bort i kyrkbänken så när prästen höll upp lilla Jonny för att folk skulle kunna ta kort, så langade jag bort min kamera till henne för att hon hade bättre sikt. Hon blev så stressad så hon bara tog kameran, ställde sig upp blixtsnabbt och tryckte på knappen. Hahahaha, det vara bara så att hon hade kameran felvänd så hon tog kort på sig själv rakt i ögonen. Detta i sig var inte så pinsamt och jag såg inte själva händelsen, men min syster, pappa, Anki och min kusins sambo utbröt i en skrattattack. Min syster försökte sluta skratta, hon höll andan så länge så till slut blev det världens ljud när hon till slut fick luft igen. I kyrkan tror jag att sånna där ljud förstärks tio gånger om pga akustiken, så hela kyrkan ryckte till och vände sig om blixtsnabbt för att se vad som hänt. Jag trodde jag skulle skämmas ihjäl, man garvar ju inte sådär i kyrkan!! Fy vilken pinsam familj jag har. Men jag såg ju aldrig vad som hände. Jag kan ju säga att det var så pinsamt med allas blickar (var ett annat dop samtidigt) så jag gled sakta åt vänster längs kyrkbänken, ville inte sitte breve dom just då. Sen efteråt när de samlat sig o kunde berätta vad som hänt så höll jag på att dö av skratt. Vi har fortfarande så sjukt roligt åt det där och det är ett stående skämt varje gång min kusin Marie ska fotografera, hon kommer aldrig komma undan dom pikarna hehe ;) 
 
Hursomhelst så är det nog de där igenkänningsgrejerna som Johan Glans vinner på, det är så sjukt roligt när man själv varit med om samma pinsamma grej eller upplevt liknande händelser så man vet preciiis vad han syftar på, och hans tajming är helt genial. Fy fasen vilken skön känsla jag hade i kroppen när jag gick hem igårkväll, fast något sliten efter en lååång dag. Men det var det värt! =)
 
 
 

Höstmys med lille herrn

Mina helger ser nog inte riktigt ut som era, för jag jobbar alltid fredagar och lördagar just nu. Därför händer det att jag är ledig söndag och måndag istället, om det nu är lugnt dessa dagar. När alla andra roar sig så har jag tråkigt med andra ord. Sen när alla andra har tråkigt så har jag det ganska skönt. I söndags stack jag ner till Falkenberg för att hälsa på Familjen Bengtsson, vi har inte hunnit ses på länge så det var helt enkelt tvunget. 
 
Söndagskvällen bjöd på tacosmys och disneyfilm i soffan, syrran och jag satt och tjöt till Lejonkungen och Agaton vägrade inse att Simbas pappa faktiskt dog. Kan va jobbigt att bearbeta och förstå det där med döden. Det är nog så att man aldrig riktigt förstår det där helt och hållet, och speciellt inte varför man ska behöva dö. Det är ju något som en (snart) fyraåring inte ska behöva oroa sig över.  
 
Måndagen bjöd enbart på roliga saker, nästan i alla fall. Vaknade av små tassande fötter och en liten viskning...Sofie? Jag vaknade första gången han sa mitt namn men efter hans tredje och lite högre rop så låtsades jag rycka till och öppnade ena ögat. Fick då se världens lyckligaste leende och då är det svårt att inte bli varm om hjärtat. Sen myste vi lite framför barnprogram på tvn och så åt vi jordgubbskräm med mjölk till frukost. Vid frukostbordet lyckades jag och Markus övertala honom till att klippa sig, vilket han inte gillar. Tror han har lika känslig hårbotten som sin mor och så fort det blir ett litet ryck i nåt hårstrå så gör det ont. Dessutom tycker han det låter hemskt från rakmaskinen, men då föreslog jag att han skulle lyssna på musik i hörlurar på min mobil. Det ville han väldigt gärna, och allt gick jättebra de första 3 lyssningarna av Blixten Mqueen låten med Jocke Berg. Sen tröttnade han väl lite och började gnälla. Men han var så duktig och det blev jättefint. Förutom ett par hårstrån kring öronen som jag fick klippa med saxen istället. Haha. 
 
Som belöning för klippningen så gick jag med på att leka på hans rum, vilket denna dag innebar några omgångar memory och att sen få ligga i hans säng medans han kör bilar över hela mig. Helt okej lek måste jag säga ;) Vår dag avslutades med lunch på Stålboms där vi åt räksmörgås och efterrätt innan jag lämnade honom på dagis. (jag säger dagis punkt slut) Agaton gillar räkor och eftersom varken mamma eller pappa äter räkor så har det liksom blivit lite av vår grej. Vi brukar dela på en räksmörgås när vi fikar. Vi åt väldigt duktigt och då blev det sockerbulle till lille herrn och äppelbomb med vaniljsås till stora tanten. Fasligt gott mina vänner. Fasligt ont i magen på tåget hem dock. Inte van att äta så mycket socker. 
 
 
Ett litet collage från vår mysmåndag, observera att klippningsbilden är iscensatt efter själva klippningen. Han var tyvärr inte sådär glad när det hela pågick. För första gången kunde Agaton fota mig =) Så himla kul att själv få vara med på en bild, han fick ju inte med hela huvudet men vad gör det om 100 år? 

RSS 2.0