Utvilad

Idag vaknade jag 12.29 och kände mig riktigt utvilad både i kropp och själ. Somnade kring kl. 22 igår kväll så har alltså sovit ca 14 ½ timma...och det behövde jag verkligen. Jag säger som en vis kollega sa "Man ska sova när man är trött och man ska vakna när man är pigg". Anledningen till att jag sov så länge är nog dels att jag haft jättesvårt att sova i veckan och att jag i torsdags var på personalfest och sen började jobba kl. 7 igår morse, blev endast 2-3 timmars sömn. Men det var en jättekul kväll, vi samlades vid lilla bommen och åkte båt ut i skärgården till Särö, det var en båttur på 1 ½ timma. Solen sken och det var underbart, vi skålade med mousserande och gick tipspromenad runt båten. Sen blev vi indelade i lag och fick uppgiften att välja en känd melodi (4 olika att välja på) och skriva en egen text till den melodin. Jag hamnade i lag 2 tillsammans med Martin på marknad, Mats på utveckling och Mikael på genomförande (IHM Business School) och min receptionskollega Linda, men hon åkte bil till Särö så hon var inte med när vi andra skrev låten. Herrejösses vilken låt det blev...jag tror vi var sämst av alla, fast vårt uppträdande lockade till mycket skratt. Vi var nämligen tvungna att sjunga denna sång framför alla i restaurangen (Blomstermåla) med mikrofoner. Eftersom alla andra grupper valde de enklaste melodierna att skriva om texten på så valde vi att vara lite annorlunda. De andra valde melodierna "En kulen natt natt natt, min båt jag styrde..." eller "The final countdown" men vi slog till på "Underbart" med Kalle Moreaus. Verkligen inte den lättaste melodin att sjunga kan jag intyga. Vi var tvungna att ha med 4:a ord i texten: IHM, kärlek, partaj och Blomstermåla samt att använda miniräknare som instrument...??? Ja ni kanske kan tänka er hur konstigt det blev...


Denna lilla båt åkte vi med. =)



Ombord, på väg att lämna hamnen.



Framme på Särö och Blomstermåla, fint uppdukat åt oss.



Middag och underhållning.


Nu sitter jag i soffan och laddar inför det kungliga bröllopet som börjar om ca 15 minuter. Iiiiiii så romantiskt! Så nyfiken på att se hur Victoria ser ut och hur vigseln blir. All lycka önskar jag dem!

Sen ikväll ska jag åka och möta upp Linda & Matte som är här i helgen för att gå på festivalen Pier Pressure på söndag. Det är 3 hårdrocksfestivaler i Göteborg denna helgen ute i Frihamnen, kryllar av festivalare överallt. Märks att sommaren är här. =)

Adjö.




Herr Larsson kan inte reglementet!

Har haft en riktigt mysig kväll i soffan och njutit av filmen Repmånad på 4:an...älskar den filmen, önskar jag var en i lumpargänget! Det absolut bästa är när en av dom letar runt i tältet efter sin strumpa...

-Har nån snott min ena strumpa?

-Näää

-Den andra då?

Hahaha det är äkta Sofie-humor! Kan det bli roligare? Nääää

Jaha, den här helgen har man inget att se fram emot, nästan tråkigt men behöver nog lite lugn och få ro om mej själv lite. Har haft fullt upp de senaste helgerna. Nu senast var familjen här och gästade Götelabörg! Jag, syrran och Markus bjöd hit Anki som en 50-års present. Pappa & Anki åkte hit på torsdagskvällen och de spenderade fredagen för sig själva strosandes på Avenyn i det härliga vädret. På fredagskvällen tog jag med Pappa och Anki till Halta Lottas på redbergsplatsen, fantastiskt god mat till grymma priser! Vi satt på uteserveringen och njöt av god kall dryck och varsin köttbit. Sen mötte vi upp syrran, Markus & Agaton och satt på hotellet och tjötade resten av kvällen. På lördagen gick vi upp och åt hotellfrukost tillsammans, sen var det dags för 1:a överraskningen för Anki, vi gick iväg till Simhallen och där badade vi, bubblade och Anki bjöd vi på massage. Jättemysig förmiddag med hela familjen =) Anki blev jätteglad för massagen, det såg riktigt njutningsfullt ut när jag lämnade henne med massörskan i ett nersläckt mysigt rum med tända ljus.

På dagen hade alla lite fri tid och vi var riktigt trötta efter badandet, alla tog en tupplur utom jag som jobbade några timmar. Sen lunchade vi ute på hotellgården, det var fantastiskt väder hela helgen, alldeles underbart att sitta i skuggan och känna dofterna av alla syrenbuskar. Sen var det dags att börja fixa sig inför kvällen, syrran gjorde en hudvårdsklass med Anki där hon fick prova sig fram bland alla Mary Kay produkter och sminket blev kanonbra! Ögonskugga som matchade klänningen tom. =)

Jag och pappa tog med Anki på skärgårdskryssning med skaldjursbuffé. Det var min, syrrans och Markus andra present till Anki. Tyvärr var det en kvällstur och så sent kunde inte syster med familj följa med pga Agaton men vi hade det kanon trevligt ändå. Fantastisk natur, utsikt och vi njöt av god mat, solnedgång och sång, dans ända fram till kl 23. Kan jag absolut rekommendera om man tänkte gästa Göteborg under sommaren.





Efter vi kommit i land promenerade vi tillbaks till hotellet, gick förbi Ullevi och passade på att lyssna lite på Green Day som spelade, lät bra tycker jag. Söndagen ägnades åt lite allmänt slappande på förmiddagen och fixande med lite grejer som jag skickade med i bilen hem till Vimmerby. Efter lunch när Agaton sovit en tupplur gick vi till Liseberg och njöt av det underbara vädret. Vi åt en god lunch och åkte karuseller med lille herrn, det var en kul upplevelse för honom tror jag. Kaninresan var mest uppskattad och när jag o Anki köpte en stooor Lisebergskanin ballong.








Agaton tycker nog Pappa & Moster är knäppa som gör grimaser i spegeln =)

Nu var jag duktig som orkade göra ett inlägg, undrar när nästa ryck kommer. Blir allt mer sällan nu för tiden.

Må Gott!


RSS 2.0