Kul på jobbet (nästan jämt)

Ja, vad ska man göra när några fotbollsabstinenta konferensarrangörer ber och bönar om att få sitta kvar i salen och kolla på en viktig match? Fullsatt på alla sportbarer i centrum och jag tyckte synd om stackarna, måste va jobbigt att va så himla fotbollsintresserad. Hotellet de bor på hade inte rätt kanal heller, jag såg paniken i deras ögon. ;) (de försökte t.o.m muta mig med pengar och öl...men det behövdes inte, hehe)
De kan ju knappast klaga på ljud- & bild kvalitén, eller hur? Det är banne mig service på hög nivå!
PS; Jenny, Emelie, Anna, syrran...kommer ni ihåg fotbollsvm på storbildsskärmen på Örsåsa Loge??? Hahahaha!

Ännu ett filmtips

Nu är det såhär att ni bara MÅSTE se "Kvarteret Skatan reser till Laholm", den är helt hysteriskt rolig! Om man jämför denna med Phuket filmen så är Phuket filmen en droppe i havet...om ni fattar vad jag menar. Jag har inte följt serien "Kvarteret Skatan", kanske sett nåt avsnitt här och där men inte riktigt fastnat för det. Men filmen, herreguuuuuud! Johan Glans är fantastisk, han behöver inte ens prata, finns flera scener där jag skrattar så jag kiknar och han säger inte ens nåt. Jag måste se den igen, tror jag har missat en del pga några "hjälp-jag-skrattar-så-jag-gråter-attacker".

Tips! Ha näsdukar eller annat tork-material nära till hands, eller se den naturell (alltså osminkad). 


Tiden rusar iväg

I lördags blev det grillpremiär för mig här på västkusten, vi trotsade det dimmiga/molniga vädret och lockade fram vårkänslorna ändå. Svinkallt var det att stå ute och fixa med engångsgrillen, men det var det änna värt! Jag och Johanna grillade karré och färskostsfyllda champinjoner utomhus i vinterjackor medans Anna stekte färsk sparris och majskolv i grillpannan inomhus. En fantastiskt god sallad, tzatsiki och beasås på det och voila, en grym tjejmiddag för tre. Sen blev det partaj och massa dans natten lång. Vid klockan 5 stängde de och vi drog hem direkt, strax innan sex låg jag i sången avsminkad och fixad inför läggdags...vips så blev klockan 7 för jag kom på att jag måste ställa om tiden. Fasen, sova bort hela söndan hann jag muttra för mig själv innan jag slocknade. Men vaknade vid halv två igen jättepigg och glad, strålande solsken och klarblå himmel. Var dock en aning seg så höll mig inomhus framför en film, men hann även med att rensa garderoben och storstäda hela lägenheten plus att jag veckohandlade. Gött.
Nu längtar jag till påsk hörrni, ska bli så underbart att få va långledig och äta ägg.
Förlåt Johanna, men tog bara ett kort så du får stå ut med att va miffo. ;)

Skratt tips

För nån vecka sen så var jag på bio och såg "En gång i Phuket" med Magnusson & Hellenius. Så himla bra den var, jätte rolig och mysig. Var lite skeptisk för jag tycker inte deras första film var nåt att hurra för, "Sommaren med Göran". Men denna var hysteriskt rolig emellanåt, skratta så jag satte i halsen t.o.m. *pinsamt*  

Se den!

På fredag blir det nog till att gå på "Kvarteret Skatan reser till Laholm" som har premiär. Såg trailern i biosalongen och kände direkt att jag bara måste se den, den verkar helt sjukt rolig. Tur att man har fått lite gratis biobiljetter som man kan utnyttja. =)

Ett gott skratt förlänger livet sägs det...


Tror ni på magi?

2012-03-03_07_19 (MMS)

Tror ni på gud? Tror ni på slumpen? Jag vet inte vad jag ska tro... Imorse hittade jag ett hjärtformat blåmärke på mitt högra knä. Jag undrar om det betyder nåt, om det är nåt slags tecken? Det är faktiskt lite läskigt.


Memory Lane

Oh my god! Haha, hittade gamla bilder från min och Johannas 25-års fest. Det känns sååå långt borta, känns som att jag är en helt annan människa nu. Efter den sommaren flyttade jag till götet och fasen vad det har hänt mycket med mig under dessa åren som jag har bott här. I alla fall om du frågar mig. Ibland känner man att man inte har nåt liv, att man inte gör nåt vettigt och att det aldrig händer nånting. Men när man ser tillbaks, så har det faktiskt hänt mycket. Träffat en massa människor, varit med om enormt jobbiga upplevelser och tagit mig ur det levande.
Kanske ska man ta o planera inför 30-års festen? Njae...jag har blivit mycket mycket tråkigare nu med åren. Ser tillbaks på den här festen med skräckblandad förtjusning. Det var skitkul och det blev så lyckat, men det var ett sjuhelvetes arbete bakom och det blev ett stort hål i plånboken. Den sommaren var en av de stressigaste någonsin, och när jag slutade sommarjobba och blev arbetslös ett litet tag så låg jag apatisk hemma i sängen i typ 3 veckor. Fy fan vad jag mådde dåligt. Men sen tog jag mig upp på bena och stack till göteborg. Life goes on. =)
Anna höll tal för mig under middagen. Åh vad jag önskar att detta skulle va inspelat, jag kommer inte ihåg ett enda ord av vad hon sa, men jag vet att det var sjukt roligt och att hon gjorde en bra insats. Tack Anna. Emelie sa också några ord, haha, kommer du ihåg vad du sa Emelie??? ;)
Haha, måste bara visa denna bilden. Höll på att dö av en skrattattack när jag fick se denna bild. Typiskt Anna att va så himla tävlingsfokuserad!!! Längst fram bland folket och med pennan i högsta hugg under tipspromenaden...
Hemmabyggd scen och en grym trubadur som underhöll långt in på natten.
Folk dansade bort ganska många kalorier framför scenen, det syntes på gräsmattan dan efter kan jag meddela. Såg ut som en elefanthjord hade dragit fram över Uggletorp ;)
Nä, jag orkar fasen inte ordna en sån till fest. Men man ska aldrig säga aldrig ;)

RSS 2.0