Sötaste sötaste Agaton!

Idag har jag spenderat dagen med min syster och hennes familj. Jag fick uppleva Agatons första åktur i vagnen och jag fick hålla honom för första gången. Världens sötaste unge!



Längtar tills jag får se honom igen, vilket blir till helgen =)

Vilket underverk!

Min älskade systerson...världens sötaste


Moster Sofie...klingar otroligt fint!

Ikväll har jag blivit moster åt en liten pojke som ska heta Agaton. Min syster åkte in till förlossningen i natt kring 3 tiden och kl 18.06 ikväll föddes han. Han väger 3815 gram och är 52 cm lång. Jag är så stolt och längtar efter att få se honom. Kommer förmodligen få åka dit i helgen, lördag eller söndag.

Denna dagen kommer jag aldrig glömma, en av mina absolut lyckligaste dar!

Over and out!

Uppdatering

Nu var det längesen jag skrev här, har hänt mycket sen sist...jag har flyttat till Göteborg, börjat på nytt jobb och träffat en massa nya människor. Sitter hemma framför datorn och slappar, har festat både fredag och lördag denna helg. Känner att jag måste ta det lite lugnare framöver, orkar inte ränna omkring hela tiden.

Väntar på att mitt systerbarn ska titta ut och säga hej till världen. Min syster ska ha barn, datumet var satt till den 9 Jan men nu har hon gått över 9 dagar...undrar när ungen ska ploppa ut, jag vill träffa gullungen!

Livet leker för min del, jag ska börja sjunga i kör som jag har gått o tänkt på länge att jag skulle vilja göra. Jag ska även denna veckan börja träna, ska simma imorrn och på onsdag ska jag åka och träna på friskis o svettis i Majorna. En kompis leder pass där varje onsdag, ska bli görroligt! Till helgen hoppas jag på att jag får åka till Falkenberg för att få träffa min syrras bebis för första gången! ÅÅÅÅ längtar så mycket!

Förhoppningsvis kommer jag uppdatera här lite oftare framöver...händer väl inte sådär jätte roliga grejer i mitt liv...

Ha det gött! =)


RSS 2.0