Allsång på Liseberg

Ikväll har jag varit på premiären av Lotta på Liseberg tillsammans med Johanna. Det var en kanonfin kväll med klarblå himmel och strålande solsken, vi åt lite mat och glass innan vi ställde oss för att vänta på allsången. Hur mycket folk som helst och såklart fanns det inga sittplatser när vi kom så vi fick stå. Jag såg kanonbra men har lite ont i ryggen och benen, blev proppfullt med folk en halvtimme innan det började så man kunde knappt röra sig en milimeter utan att snudda vid nån. Men vilken härlig afton, jättemysigt med härliga visor och bra artister, fick lyssna till Nanne, Christer Sjögren, Brolle och Ola.




Midsommar

Hade en underbar midsommar hos Cissi & Pierre i Vimmseby, tog en slappmorgon hemma i Uggletorp innan jag åkte för att hämta emelie och tårtorna =) sen hem till cissi där de höll på för fullt med att klä midsommarstången och vi tjejer gjorde ljuvliga midsommarkransar som sen prydde våra huvuden. Vid två åt vi midsommarlunch med potatis, sill, köttbullar, ägg och snaps såklart =) Vi snapsade varje gång vi sjöng en snapsvisa och det gjorde vi hela tiden, hade ju ett häfte med 25 snapsvisor...jag själv blev riktigt dragen och fick börja snapsa cider istället, fusk enligt vissa men ville inte däcka...



Det var inte bara Midsommar vi firade utan även Petter som fyllde år...därför fick han bära en kungakrona hela dan =)

Dagen var väldigt fin förutom några skurar då och då men vi lyckades få sol när vi skulle dansa runt midsommarstången...



Senare på kvällen kom mer och mer folk, vi grillade och åt jättegod fläskfilé, kyckling, pommes och hemmagjord tsatziki. Gitarren plockades fram och vi mös framför en levande brasa...jag spelade och för första gången guitar hero fast jag gav mej på trummorna. Till en början såg det nog helt galet roligt ut eftersom jag är sååå trögfattad och seg, men efter 45 minuters slit och envishet gick det riktigt bra, fick in varenda slag i rätt takt. =)

Sen somnade jag på min madrass medans Bosse underhöll med sin egen komponerade låt "No La Scala Tonight"...

Nu är jag tillbaks i Götet igen, har haft en lugn dag och ska snart till jobbet, fullbokat på hotellet ikväll i och med ACDC som spelar på Ullevi. Blir nog kul, hoppas incheckningarna går problemfritt och att jag hinner med allt jag ska.

Tjo

Pingviner & Sälar

Igår hängde jag med Carro till Slottskogen för att grilla och spela volleyboll och det blev en supermysig kväll fast vi var helt slut efter dagens arbete. Det var fullt av folk och solen värmde oss så skönt där vi slog oss ner på en filt. Det var några djs där oxå och testade sin utrustning så vi satt o lyssnade till nån slags härlig gungande reggiemusik. Dessvärre var volleybollplanerna upptagna av massa andra men vi tände engångsgrillen och kämpade febrilt för att få den jäkeln att tända till...eller det var nog snarare så att Carro och Stefan kämpade med den...jag la mej ner med solbrillorna på och stekte i solen =)





Efter vi grillat våra korvar stack jag, Carro, Therese och Nettan iväg på en liten sightseeing i Slottskogen. Vi såg pingvinerna som är hur söta som helst och flamingos, sälar, fåglar och massa kul. En rolig skylt längs vägen med varning för ankor och mitt i bilden är en älg med...en miniälg...haha. Skumt. Det flög också omkring luftballonger över oss...hade gärna velat åka med. En jättemysig kväll helt enkelt.

Imorrn bär det av till Vimmerby för att fira midsommar med Cissi och gänget...det blir en hederlig midsommar med sill, midsommarstång, krans i håret, små grodorna, nubbe, jordgubbstårta och massa annat kul såklart! Ser fram emot =)

Hej Svejs

Money money money

Åhhh så lycklig idag! Har fått MYCKET MYCKET mer lön än vad jag trodde, blev helt chockad när jag loggade in på internetbanken idag =) Tack tack! Nu blir det shoppa av! Om jag hinner...men det ska vi nog ordna tihi =)

Ciao

Supermysig helg

Den här helgen har varit supermysig! Har haft pappa och anki hos mej i helgen, de kom i fredags och då mötte jag upp dem på stationen, sen tog vi en promenad till Avenyn och satte oss på Hard Rock Cafés uteservering för att äta lite mat, det var fullt med folk och de hade karaeoke tävling...god mat + underhållning, inte helt fel. I lördags kom systeryster och Agaton och vi gick på stan och sen en sväng till mitt jobb för att sen strosa på Liseberg resten av dan.

Hur söt är Agaton i dessa kaninöron? SUPERSÖT!



Nu ska jag sova, imorrn blir det till att jobba långpass, tog på mej några extra timmar i restaurangen...kan behövas lite påslag på lönen inför sommaren.

Tingeling

Nu är det sommar nu är det sol nu är det koskit i hagen

Nej det är faktiskt inte sol här men det känns lite som sol i själen eftersom jag nu har bokat en RESA! En solresa såklart! Till Kreta ihop med Beca och Hanna! Ska bli otroooligt skönt och vi åker om ca 2 veckor. Samma dag som skatteåterbäringen kom slog vi till, hittade en superbillig resa...var inne o kollade resan dan efter vi bokat och då hade de höjt priset på den med 1500:-. Fasiken vad bra att vi slog till när vi gjorde =) Vi kanske kommer till kretas sunkigaste hotell men so what? Jag behöver sooool, jag kan sova på stranden!

Personalfest

I fredags hade vi personalfest på jobbet, jag var en utav 4 som planerade hela festen och det blev himla bra! Lite dåligt uppslut men vi som var där hade sjukt kul! Har pratats hejvilt om spektaklet hela dan på jobbet, alla som inte var där undrade hur vi hade haft det. Det räckte att Olof visade sig så förstod dom att det hade gått vilt till. Vi lekte nämligen irländsk julafton på gården och Olof flög/sprang rakt in i en betong stolpe med en faslig fart och fick den sjukaste bula jag nånsin sett, trodde hela huvudet skulle explodera på han. Dessutom slog han i sidan och hela skjortan slets sönder. Men han var lika glad för det, jag stod med telefonen redo i handen för att ringa efter ambulans...men det gick bra till slut.



På bilden ovan ser man bulan efter några timmar och mycket is!



Marie, Jens & Sandra är lite luriga på dansgolvet =)



Anna o Emelie var hos mej i helgen, de kom i fredags och fick då hänga med på personalfesten...i lördags gick vi på liseberg hela dan, hade jättekul och hyfsat tur med vädret. Regnade i alla fall inte men det var lite småkyligt. Sen på kvällen handlade vi tacos och hyrde 2 filmer...var så gott att lägga sej i soffan efter en hel dag med fullt ös! Igår shoppade vi loss på stan innan de åkte hem igen. Himla mysigt hade vi, mötte upp Karin en sväng oxå och snackade lite.

Idag har jag jobbat...fått mycket gjort vilket känns skönt...sen gick jag till Vallhalla och simmade, välbehövligt för kroppen kände jag. Imorrn har jag sovmorgon, tänkte gå en lång promenad om vädret tillåter.

Tror denna vecka kommer gå fort...har mycket att göra på jobbet och på fredag kommer pappa & Anki och ska besöka mej över helgen, syster och Agaton kommer ner över lördag för att umgås med oss. Längtar!

Ciao!

Solsken är gott för själen

Har klagat i massor på jobbet om denna hettan som sköljt över oss, men nu satt jag o tänkte efter min härliga kvällspromenad att gud vilket härligt väder. Jag tror att solskenet gör en mer positiv och glad! Ikväll har jag mått bättre än på länge...så otroligt glad för ingenting! Känns som allt ordnar sej här i livet. Jag har en fantastisk familj och underbara vänner! Jag är så lyckligt lottad! Jag har det så bra! Jag har det så fantastiskt bra!


RSS 2.0