Vacker natur här i göteborg, eller hur! Ik...

mms_img47149 (MMS)

Vacker natur här i göteborg, eller hur! Ikväll var jag och Cicci ute och powerwalkade i nästan två timmar, vi njöt av solnedgång och underbar natur. Var tvungna att sätta oss och blicka ut över vattnet, älskar dom där magiska stunderna när man känner att man är här och nu. Lovely!


Min Ängel

Igår var jag med om något mycket märkligt. Bara måste skriva ner detta så att jag aldrig glömmer det. Efter jobbet traskade jag snabbt iväg till friskis&svettis och ställde mig på löpbandet och sprang i 40 minuter innan jag hastade mig hemåt för att ta en snabb dusch innan middag hos Johanna. Som alltid drog jag fram mobilen och satte igång spotify och jag var så sugen på att höra någon av Pernilla Anderssons låtar som jag har i min lista som heter ballader. Pernillas 4 låtar finns längst ner på listan, nyligen tillagda. Jag tryckte igång en låt, precis som jag alltid gör, hör hur den börjar spela och lägger sen ner mobilen i min högra jackficka...precis som ALLTID. Bara det att efter ca 30 sekunder så hör jag hur låten avbryts och jag hör en massa snabba låt snuttar innan en låt med Sonja Aldén sätter igång. Jag lyssnar inte så noggrannt utan tar irriterat upp mobilen och trycker tillbaks på Pernillas låt, som jag väldigt gärna vill höra. Lägger ner mobilen i fickan igen, denna gång förstiktigt då jag tror att jag omedvetet kommit emot touch screenen och råkat byta låt. Efter några sekunder händer samma sak igen, låten byts ut mot denna Sonja Aldén låt...som inte ens är låten efter utan ett flertal låtar efter. Blir ännu mer irriterad och funderar på hur fan jag lyckas byta...var ju så försiktig! Tar upp mobilen igen och byter till den låten jag VILL höra. Sen håller jag i headset sladden och hivar försiktigt ner mobilen i fickan, snuddar inte det minsta vid skärmen. Fortsätter traska på då jag har lite småbråttom, efter en liten stund byts låten igen och jag blir vansinnig, så fruktansvärt irriterad! Envist svär jag högt för mig själv och drar fram mobilen igen, tar denna gång en annan låt med Pernilla, tänker att det kanske är något fel på den jag valde från början. (fast jag har spelat den 50 ggr innan...MINST och det har aldrig vart problem innan. Även denna gång byts låten och hoppar fram typ 6-7 låtar i listan till exakt samma låt med Sonja Aldén. När jag har gjort samma sak 7 GÅNGER! 7 gånger, alltså 7 gånger! (jag vet, jag är jävligt envis!)...går det plötsligt upp för mig vilken låt det är som "mobilen" hela tiden byter till. Jag bokstavligt talat stannar mitt i ett steg och tappar andan för en sekund. Kan det vara slumpen, är min mobil knäpp eller är det någon som försöker säga mig något? Jag vet vad jag tror, men ni får dra era egna slutsatser.

Detta är låten som "mobilen" hela tiden bytte till. Det är en låt som jag lyssnat väldigt mycket på och jag älskar den! Har säkert sjungit den högt upp mot himlen i vissa stunder i mitt liv...som ett rop på hjälp eller nåt sånt.




Jag kan tillägga att när jag lät låten fortsätta spela så hände inga fler avbrytningar eller låtbyten...jag lyssnade klart på den och med ett litet leende på läpparna traskade jag hem och gjorde mig i ordning inför "halv åtta hos mig" hemma hos Johanna. Helt plötsligt kände jag mig trygg.

Bränt barn skyr elden...

...men nu går jag rakt in i lågorna, på ett lugnt och sansat sätt, o det bränns inte det minsta...än. Leende på läpparna. Harmoni i själen. Balans. Äntligen.

Intervju med lille herrn.

Förra helgen var syrran med familj hos mig och hälsade på, jag var barnvakt åt lille herrn medans syrran & Markus var på Lars Winnerbäck. Dan efter var vi iväg på shoppingtur allihopa och hamnade även på IKEA, om ni vill veta mer om vad vi gjorde där så kan ni lyssna/kolla på denna film snutten. Tyvärr är den upp och ner, suck, hur jag än gör med min mobil så lyckas jag aldrig få filmerna åt rätt håll. Och det går heller inte att vända dom efteråt, jag har iaf inte lyckats med det. Så ni får hänga upp och ner eller vrida på datorn. Eller någon som vet om man kan vända filmen, och hur man då bär sig åt???


Dyngkåt och hur helig som helst...äntligen...

mms_img32133 (MMS)

Dyngkåt och hur helig som helst...äntligen får jag se Mia Skäringers show, som jag längtat. Hon är helt fantastisk! Hon får mig att skratta o gråta på samma gång, hjärtskärande berättelser som får en att tänka till. Vad håller vi på med egentligen, och varför? Nä, detta måste ändras på, jag blir så jävla förbannad! Samtidigt blir jag väldigt glad, Mia är så nedrans fräck och modig. Tack Mia!


28 år, 10 dagar, 23 timmar och 39 minuter...

...är det sedan jag tog mitt första andetag. Pappa har inte mycket information att bidra med kring själva förlossningen, för han låg avsvimmad nånstans utanför rummet tror jag... Men enligt mammas bebisbok där hon skrivit en massa om händelsen, så gick det fort, inte ens 2 timmar efter att vattnet hade gått. Hoppas inte jag orsakade för mycket smärta. Men det var det nog värt i så fall. =)

Tänkte dela med mig av några bilder från min födelsedagshelg i Stockholm. Det var så himla kul, fullt upp hela tiden men vad mycket vi hann med. Åkte upp med mina kollegor på torsdagsmorgon tiiiiidigt, för att delta i en träff med andra anställda på anläggningar runt om i Sverige. Vi hamnade ute på Bosön, Lidingö där vi fick lyssna på en jätte intressant föreläsning om kost & träning. Aha moment på många sätt. Kan ju meddela att jag nu börjat äta havregrynsgröt till frukost igen & jag har MYCKET lättare att tacka nej till sötsaker och annan skit. Varför kan jag återkomma till i ett annat inlägg.

Vi övernattade där ute bland elit idrottarna så på fredagen (min birthday) så vaknade jag upp lite halv bakis i mitt hotell rum. Var ganska mysigt faktiskt. Senare på fredagen så åkte vi in till city och jag födelsedags-lunchade med mina kollegor innan vi skildes åt vid centralen. Födelsedags-shoppade lite granna och sen drog jag iväg för att möta min kusin Anna för att spendera resten av helgen med henne. Myspys. På fredagskvällen bjöd hon mig på middag och sen bio, hon somnade i biofåtöljen men jag njöt iaf av filmen. Hehe.

På lördagen stack vi in till stan för lite mer shopping, underbart väder var det, strålande solsken. Vi hann med en fika och även en födelsedagskram med faster Annika & farbror Bosse. Sen skyndade vi hem för ombyte inför spelning på kvällen. Hem till Linda som bjöd på tacos, o så drog vi iväg och lyssnade på Hoffmaestro & Timbuktu. Skitkul hade vi hela kvällen! Myspys gånger 5!!!

Här ser ni moi och Anna i bussen på väg till Skeppsholmen!


Vi satt och "ölade" och diggade. Matte, jag och Linda.


På vägen hem blev vi lite trötta i benen och fick vila. Inte mig emot,
jag passade på att njuta av utsikten och doften av Östersjön.



Nu börjar resten av mitt liv. Undrar hur det kommer bli. Bra tror jag. =)

Marken börjar att gunga


RSS 2.0