Det är dax för fredagsmyyyys om det så är det sista jag gör...

Vilken fredagskänsla man får när man lyssnar på den här låten! Måste va en av de bästa reklamerna någonsin! Den har gått varm på jobbet idag, man ler varenda gång man hör den! =)


Funny Friday´s

På fredagar brukar vi vara lite flummiga på jobbet, alla är trötta efter veckans slit! För några fredagar sedan jobbade jag i restaurangen med Linda, Jens och Niklas. Efter lunchen lyxade vi till det med lite chokladmousse och kanelbullar.

Bullseye sa Linda och höll upp bullen framför ena ögat...haha!



Undrar vad vi hittar på för skoj imorrn?


Orkar inte skriva...

något inlägg om mej själv och mitt liv så här får ni ett utav mina favvo klipp istället!


Träningsvärk och stress...

är vad denna veckan bjudit på för min del. Tränade bodypump i måndags och har haft sån sjuk träningsvärk sen dess, igår jobbade jag långpass från 7-22 då både Roger o Sandra var sjuka och vi hade fullbokat hotell samt en hel del konferenser. Funkar bra att jobba långpass under tiden man jobbar men sen får man ta smällen efteråt. Har varit på bra humör idag på jobbet och fått mycket gjort men sen på eftermiddan blev jag tröttare och tröttare och hela kroppen skrek! Tänkte skita i träningen som jag planerat men sen när jag kom ut i friska luften så stack jag dit ändå och körde ett rejält gympass. Nu har jag ätit, vart och hämtat paket från Skopunkten (men ska skicka tillbaks stövlarna, var inte så snygga i verkligheten) diskat, plockat lite hemma samt tittat på Greys Anatomy. Kvar återstår packning och duschning!

Imorrn jobbar jag bara halvdag, Tjohooo, för jag sätter mej på swebus kl. 13.00 för att styra kosan mot hemstaden, eller stad och stad hembyn kanske man kan kalla det. Lilla goa mysiga Vimseby =)

Programmet innehåller bl. a tandläkarbesök, mysig höstpromenad i skogen i uggletorp, shoppa lite kanske, träning med kusse Emelie, bjuda Pappa, Anki och Emelie på en go fredagsmiddag, dricka vin, festa med Linda och Emelie =) Massor med kuligheter! Cant wait!

Nu dags att göra nytta.

Trevlig helg! (Svälg)

Störtsköna killar

Åhhh vad jag garva när jag slog över till kanal 5 nyss där det sändes ett avsnitt av Färjan. Fick syn på dessa roliga och gulliga småtöntiga grabbarna när de skulle handla på taxfree och den ena hade skrivit en inköpslista i excel. Sen köpte han stora förpackningar dumle istället för geisha eftersom (citerar) "man ska kunna äta ofantliga mängder utan att det blir äckligt" och geisha höll tydligen inte måttet gällande ofantliga mängder men det gjorde dumle. Hmmm undrar om man skulle undersöka saken närmare, har ju både geisha och dumle på jobbet.
Ehh Nej tack!

Detta är nu utnämnt till kvällens roligaste händelse!

Fnissiga hälsningar från mej

Trött i kroppen

Har inte haft lust att skriva på ett tag, har inte direkt haft något att berätta heller. Veckan har bestått av en hel del jobb och mycket träning. Har dessutom råkat ut för en liten liten förkylning, den har inte brytit ut helt och det hoppas jag inte att den gör heller. I helgen har jag inte gjort så mycket kul, i fredags var vi ett gäng som drog till Incontro på After Work, jättemysigt med pianobaren och god dricka. Men tyvärr blev jag lite yr och trött så fick dra hem tidigt. Somnade redan kl. 21 och sov många behövliga timmar. Hela helgen har bestått av mycket sömn och vila...jobbade i lördags och tränade efter det, sen somnade jag tidigt igen. Behövde nog sova ut.

Nu laddar jag inför en ny vecka! Planerat min träning och vad jag ska äta.

Men nu är det dags för Ensam Mamma Söker på kanal 3. Jippie!

Ciao

Äntligen färdig

Nu har jag fixat och donat hela kvällen ända sen jag kom hem från Falkenberg där jag tillbringat helgen hos systeryster. I lördags tog vi det lugnt, var en vända i lekparken och sen tog vi en promenad i det fina höstvädret. Vi kollade i Mary Kay katalogen eftersom syrran ska bli konsult och sälja deras produkter samt ha hudvårdskonsultation eller hur jag ska förklara det. Finns ju många produkter man vill ha...=)  På eftermiddan åkte vi ut till Heberg där Malin och Rasmus bor med sin lilla Lea, jättefint hus och mysigt område. Markus och Rasmus polerade bilen medans vi tjejer fixade fika, kollade på hm kläder och provsatt deras nya soffa. På lördagskvällen beställde vi kina mat och kollade på körslaget/här är ditt liv. Försökte lägga oss hyfsat då vi gick upp kvart i sju för att åka till Ullared i morse. Min snälla syster gick upp i ottan för att skjutsa mej dit så jag kunde stilla shoppingbegäret. =) Jag shoppade en hel del, mestadels småsaker, det dyraste kostade 119 kr. Är sååå nöjd med allt jag köpte! Brukar vara bra på att komma hem med en massa onödiga struntsaker som jag sen aldrig använder. Men idag skötte jag mej väldigt bra, rensade ur vagnen några gånger för det är så lätt hänt att man slänger i saker endast pga det billiga priset. Hittade jättefina gardiner, kuddfodral som matchade gardinerna och gardinstång, och ett otippat fynd blev en lampa till sovrummet. En stor rund boll utav svart spetstyg, kanonläcker! 99 kr. Riktigt bra pris!

Nu ska fröken Sofie sova efter en lång dag av shopping och gardinbyte samt lampuppsättning i lägenheten. 

Godnatt! 

Albert & Herbert

Albert och Herbert är mina bästa kompisar just nu! Jag älskar Albert och Herbert! Vikka goa gubbar! Fastnade för dem förra hösten då jag låg hemma sjuk i 2 dagar i början av december. Min före detta sambo Johanna hade köpt en dvd med deras julkalender serie och jag tittade igenom alla 24 avsnitt om och om igen dessa 2 dagarna. Hade hysteriskt roligt, skrattade så jag tjöt vilket var lite jobbigt när man hade ont i halsen och var täppt i näsan. Nu har jag köpt en dvd med Albert och Herberts bästa avsnitt, och jag är fast framför tvn om kvällarna. Julkalendern ska jag köpa hem på ginza.se så jag kan mysa inför julen i december =)

Här är ett litet klipp för er som inte vet vilka Albert och Herbert är:


Vild helg

Jaha, då var denna helgen över och fort gick det. I fredags var vi iväg på personalfest och det var supertrevligt! Vi spenderade kvällen på Skansen Kronan som ligger i Linné, det bjöds på 2-rätters middag, vin, drink, kaffe/avec och sen var det dansgolvet som gällde resten av kvällen, egen DJ hade vi oxå =) Jag dansade 4 timmar i sträck, jösses, vilket träningspass! Blev allt lite lullig och hade fantastiskt kul med mina kollegor! Vissa blev rejält onyktra och det var sjukt kul att iaktta. ;)

Bilder på Skansen Kronan som byggdes på 1600-talet för att svenskarna skulle kunna försvara sig mot danskarna.





I lördags åkte vi mot Skåne, jag låg i baksätet bakis och pustade och stönade. När vi kom fram checkade vi in på hotellet och gick sen till relaxavdelningen och bastade/relaxade. Var så gött att sitta i bastun med en iskall cider och snacka skit. Sen gjorde vi oss i ordning och åt middag på hotellets restaurang. Till förrätt blev det Toast Skagen och Pelto bjöd oss alla på mousserande. Sen fläskfilé med örtpotatis och svampsås till huvudrätt och till det delade vi en flaska rött. Kanonmysigt hade vi det =) Sen upp på rummet och partaja lite, Anna gav oss ett uppdrag. Alla fick varsitt band i olika färger som vi skulle pynta med vårt namn och andra roliga detaljer som paljetter och stjärnor. Sen skulle vi bära dessa runt huvudet och på baksidan skulle våra telefonnummer stå så att vi i slutet av kvällen kunde ge det till nån snygging som vi spanat in. Det blev inget av det för mej, för jag blev alldeles för full. Men kul hade jag det kommer jag ihåg. Haha.

Här är en vimmelbild från Grand i Kristianstad på tre av oss, vet inte vart Pelto befann sig.



Nu blir det träning hela veckan för att kompensera kalori intaget för denna helgen.

Ciao

Utmattad

Är sååå otroligt trött, har känt de senaste 2-3 dagarna att jag är riktigt utmattad. Imorrn jobbar jag den tionde dagen på raken, en stressig dag dessutom. Hur ska personalfesten sluta imorrn? Jag kommer ju se i kors efter bara ett glas vin...men roligt kommer det bli om jag håller mej vaken. Jobbar till 15, sen göra sig i ordning på hotellet, sen konferens med IHM kl. 16.00 och sen mingel i Volvohallen kl. 17.00...kl 18.00 kommer bussar och hämtar upp oss! Det tisslas och tasslas på jobbet om vart det är vi ska...men ingen lyckas få reda på något trots många försök att prata omkull David som tydligen vet vart vi ska. Vi är 97 personer och jag har en känsla av att detta kommer gå vilt till. =)

På lördag morgon måste jag dock gå upp tidigt för Johanna kommer o hämtar mej för att styra bilen mot Kristianstad, vi ska dit på en tjej weekend. Pelto och Anna ska oxå med =) Vi ska bo på hotell, äta middag och gå ut för att roa oss. Hur ska jag orka? Nånstans får jag hitta kraft!

Igår vart det en låång dag, jobbade, simmade, fikade med Carro och Sumro och sen mötte vi upp fler tjejer för bio. Frida hade fixat hela arrangemanget med biljetter osv, 8 tjejer var vi! Vi såg "Coco-livet innan Chanel" och den var jättebra, hon hade ett ganska sorgset och tragiskt liv tyvärr. Men mycket intressant!

Nu lyckades jag komma åt nån tangent och texten blev jättestor...hur lyckas jag? Jag kan inte ändra tillbaks heller! SUCK!

Dags att pömsa! Uppdatering sker efter helgen!

Ciao


RSS 2.0