Jag känner samma glädje och iver...jag vill kämpa!


Jag kommer snart, vill du vänta?

Natten är ung och jag ligger vaken
Jag är loose in the sky, jag är högt över molnen

Ja, jag vet att hon är söt men håll tillbaka
För jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat

Ja, jag vet att hon är söt men håll tillbaka

För,
Jag kommer, jag kommer, jag kommer - jag är nästan där
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer nu
Du håll ut

Du vet att,
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer
Baby, jag tror jag är kär

I taxin, I trappen, I hissen, I hallen
Jag faller
Faller

Du och jag nu
Du snälla vänta, vänta, håll ut

Tio tusen meter upp I luften ser jag allt så klart
Jag vet att hon är söt, men det måste bli du och jag
Du och jag

För,
Jag kommer, jag kommer, jag kommer - jag är nästan där
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer nu
Du håll ut!


Kläder å skor, jippie!

Mitt intresse för mode och kläder är nog ganska normalt, fast vissa perioder på året är det mycket roligare än andra. VÅR!!!! Åhh jag älskar våren, när man kan byta ut den tunga & tjocka vinterjackan till en snygg skinnjacka eller ingen jacka alls. Speciellt vaknar mitt intresse för skor till liv under våren, gaaaahhh finns ju hur många som helst man vill ha, men aldrig att jag betalar 300kr för ett par enkla ballerina. Kalla mej snål om ni vill, men jag säger hellre ekonomisk. Jag har hellre flera olika snygga sommarskor som kanske går sönder efter säsongen än ett mindre utbud som håller längre. Jag tröttnar ändå efter en säsong och vill ha nåt annat nästa år...tacka vet ja Primark i england, där kan du hitta alla möjliga sorter, storlekar, färger, klackar, inga klackar osv...för endast 30 kr/st.

Jag har sagt det förut och jag säger det igen: I LOVE PRIMARK!!!!! Jag kan gå i den affären i timmar, dagar, veckor...jag får aldrig nog! Helst vill jag besöka Primarks butiker i både Huddersfield, Leeds, Liverpool & Manchester när jag är där och hälsar på. Längtar tills Juni/Juli då jag ska åka och hälsa på Anna & Greg i en vecka, då blir det till att ta med sig tomma väskor minsann. Hehe...*gnider händerna och ler stort*.

Jag kan dela med mig av ett överraskande litet modefynd jag gjorde för någon vecka sen, normalt brukar jag veta ungefär vad jag letar efter men visst är det lite roligare med spontan fynd som man inte räknat med. Tycker jag i alla fall! Tack vare Sara Palm (som jag shoppade med) så gick jag till provrummet för att testa, orkade inte egentligen för jag tycker det är så jobbigt att ta av vinterjacka å halsduk å skor å jeans...men Sara sa "bara dra ner brallorna och prova kjolen, du behöver inte ta av jackan..." Sicken tur, för kjolen var grym å sen rasslade det till i plånboken.

Titta så snygg min nya kjol är! =D 
(finns även på Bubbleroom.se)



En "hemma-gjord" bild där jag har testat ett smalt hallonrött skärp och
en enkel vit tröja till. Så chict & sött, precis som jag! Haha... ;)

Fotbollens sista Proletärer


Ikväll visas filmen om 80-talets Blåvitt i biograf Draken. 1:a visningen är igång och jag stod längst bak och kikade de första minuterna, det verkar riktigt intressant faktiskt. Torbjörn Nilsson, Glenn Hysén, Sven-Göran "Svennis" Eriksson & Tord Holmgren är några av dem som intervjuats. De berättar om den otroliga historien kring hur några vanliga killar som arbetade på dagtid och tränade fotboll på kvällarna lyckades vinna över de stora och stenrika proffsklubbarna utomlands. Historien om IFK Göteborg på 80-talet handlar om hur den såkallade "Svenska Modellen" i Sven-Göran Erikssons tappning skakade fotbolls-Europa. 

Ruskigt spännande måste jag säga, fastän jag inte är så väldigt intresserad av just fotboll så är jag däremot enormt intresserad av filmens egentliga budskap, nämligen att med teamwork, sammanhållning och vilja kan man gå hur långt som helst...  


RSS 2.0