Borta bra men hemma bäst? Njae det vet i fasen...

Brrr hörrni! Det var en skum känsla att gå av planet iförd ballerinaskor och pulsa genom snön. Flygningen gick så himla bra, knepet är att ha med sig lite gott att mumsa på, nerladdade p3 dokumentärer i mobilen, en pysseltidning med korsord samt andra mode och skvallertidningar samt en nackkudde. Sex timmar bara svischade förbi, skönt! 
 

Kommentarer
Postat av: jenny pugh

vilken chock for kroppen, fran att lapa sol ena dagen till att pulsa i sno nasta. Det ar variation det! Skont ni haft det ser jag pa alla harliga kort, aaaah vad jag langtar till varme och sol nu! kram

2013-01-16 @ 16:03:59
Postat av: Fia

Hej läste ett gammalt inlägg om att du har melasma, jag fick det i våras när jag solade solarium efter förlossningen. På kinderna och överläppen. Vad är dina hetaste rekommendationer/tips? Jag är livrädd för solen och önskar jag vågade åka utomlands. Kram

Svar: Hej Fia! Ja melasma-mustaschen på överläppen är ju det vanligaste enligt min hudläkare. Nr ett är ju att undvika sol om du vill slippa fläckarna, men man vill ju få lite färg så hon sa till mig att skydda mig ordentligt med en bra solskyddsfaktor. Min hud är lite känslig numera så hon tipsade mig om Aco Kids faktor 20, just den är mildare mot huden och den använder jag till ansiktet när jag solar. Sen är det ju även bra att skydd med keps eller sitta i skuggan med ansiktet. Kroppen kan man ju sola lite mera, men mitt råd är att försöka vara så försiktig som möjligt. Jag får fläckar ändå men de går att jämna ut med en bra bbcream.
sofie

2013-01-23 @ 17:10:34
Postat av: Fia

Tack för ditt svar. Men hur mycket värre blev dina fläckar efter semestern? Vill åka men vågar inte:( vilken bb kräm använder du?

Svar: Denna gången blev det inte så farligt faktiskt, fick en liten mustasch och så lite leopardfläckar i pannan men kinderna ingenting denna gång. På mustaschen hade jag konstant 20 faktorn på så det såg ut som jag hade mjölkmustasch =) Min kusin skrattade åt mej men det skiter jag i, värre att få hemsk melasma mustasch. Jag använder Maybelline Dream Fresh BB, den är jättebra tycker jag. Endast 99 kr på Cubus och den håller läänge. Lycka till! O du, våga åka utomlands! Spelar ingen roll om man får lite fläckar, man måste våga leva! Låt det inte stoppa dig =)
sofie

2013-01-26 @ 12:36:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0