Kommer jag hitta mig själv under 2013?

 
JUNGFRUN 24/8 - 22/9
 
Året överlag: 2012 handlade mycket om jobb och pengar, och var kanske inte det roligaste året för dig hittills. Samtidigt lärde du dig mycket kring de här områdena, och under 2013 är det dags att du får fokusera mer på dig själv som person. Fokus ligger på vänskap och intimitet, vilket kan bli minst sagt spännande.
 
Kärlek: Trygg och pålitlig kärlek står inte riktigt på agendan för 2013, utan det är ett år av sökande och många erfarenheter. Det här året träffar du kanske några av de nyckelpersoner som förändrar dig, och vågar leva ut drömmar och fantasier du aldrig vågat nämna förr. Men var försiktig med vem du ger ditt hjärta till...
 
Mest romantiska perioder: Mitten av januari bjuder på lite udda romantik, men februari pendlar mellan detta och lite mer hetta. Början av mars blir mer än givande, och mitten och slutet av april blir njutningsfullt. Juni blir harmoniskt och intellektuellt stimulerande, och i mitten av juli verkar alla dras till dig. Under september finns både lust och åtrå med, medan november blir mer stabilt romantiskt.
 
Jobb och skola: Många sidor av ditt praktiska liv kommer påverka dig 2013, främst genom att du helt enkelt måste ta hand om det. Det känns tröttsamt efter ett långt år av jobb och fix bakom dig att styra, fixa och jobba ännu mer, speciellt när året har så mycket annat att erbjuda. Försök att planera i så stor utsträckning som möjligt för att slippa ha saker hängandes över dig.
 
Resor, flytt och förändringar: Ditt kärleksliv, bilden av dig själv och vad du tror på är under förändring detta år. Flera sidor av ditt sociala jag håller på att genomgå totalrenovering, och dina vänner kommer kanske bli förvånade av ditt nya jag. Njut av det här och låt det ta dig jorden runt om det så blir - men håll ett vakande öga på dig själv mellan varven.
 
Fokusera på detta år: Det låter klyschigt, men det här kan faktiskt vara ett bra år för dig att hitta dig själv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0