Vad blir det för mat?

 
Ikväll var det jag som fixade middagen i Uggletorp, och det var fullt ös här hemma i köket. Det fick bli grekiskt tema idag, så himla gott med tzatsiki, fetaost och oliver. Mums! Kvällen bjöd oxå på träning med Emelie på träningshuset, nu ska fläsket få en chock och all julmat, fika och godis skall bli ett minne blott. Bara fyra dagar kvar till Teneriffa, nedräkningen har börjat! 
 
 
 
Det blev färsbiffar, ugnsbakade potatishalvor med vitlökssmör, majskolvar och hemmagjord tzatsiki.  
 
 

Kommentarer
Postat av: Linnéa

Det ser ut som att Anders körde klädsel på temat Grekland också:)

Svar: Ja suck, den karln har knappt nåt hyfs alls ;-)
sofie

2013-01-04 @ 07:50:05
Postat av: Jenny Pugh

Muhahahah, Anders maste tycka det ar varmt hemma?! Det lat valdigt gott med farsbiffar och tzatsiki, det kanske man skulle gora idag... Ar det blandfars eller? kram

Svar: Jo det är ju kring 24-25 grader när vi eldar för fullt i pannan. Sen har han precis kommit hem från jobb och tatt av sig de ko-skit-stinkande kläderna innan han kom in i huset. Tur är väl det så man slipper stanken vid middagsbordet :-)

Jag lyckades väldigt bra med biffarna, hittade ett recept på nätet, kan lägga ut det på bloggen om du vill.
sofie

2013-01-04 @ 20:45:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0