Ny familjemedlem

Välkommen till världen lilla Sigge, du är så efterlängtad! =) 

 

 
Tvillingbabyn 21 maj - 21 juni
 

Ständigt på språng (den här krabaten var säkert livlig redan i magen) kommer tvillingbabyn med säkerhet att börja prata tidigt, och han kommer att märkas redan från första dagen. Nyfiken och lite av en upptäckare kommer den här tultan att behöva massor av stimulering för att trivas då han lätt blir uttråkad.

 

Eftersom att han är kommunikativ så är det inte en dum ide att låta honom träffa andra bebisar så snart som möjligt. Hemma så kan syskonen fylla behovet av kommunikation, något som tvillingbebisen behöver. Det är aldrig för tidigt för honom att interagera med andra människor och han kommer snabbt att lära sig livets läxor.

 

Tvillingbebisen är definitivt inte klängig. Tvärtom så vill han gärna sätta av på egen hand och spatsera omkring för att roa sig. Förvånande nog så kan det bli lite svårt med humöret när han inte är upptagen med att leka eller kommunicera med andra, så gör hans liv okomplicerat och lätt för honom att förstå för att bevara hans harmoni.

 

Slutsatsen är att tvillingbebisen är den stora underhållaren i lekgruppen, har svårt att behålla uppmärksamheten någon längre tid (så håll honom sysselsatt) och är en riktigt finurlig och kreativ liten krabat.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0