Magi och romantik väntar...

Jungfrun 24/8–23/9
Årshoroskop 2011

Personligt: Det här är året när du lyfter blicken mot horisonten, tar ett djupt andetag och styr skutan mot en bättre framtid – för Jungfrun är det här inte enkelt. Du föredrar att ta livet steg för steg. Att tänka i långsiktiga mål, och inte ens bry dig om hur du ska finansiera dem, känns helt avigt för dig. Men när Neptunus, drömmarnas planet, erbjuder nya idéer och Jupiter bistår med hjälp för långsiktiga projekt är det helt rätt att förverkliga dina drömmar. Detta kommer att ändra din bana, antingen du vill eller inte, och förflytta dig till en ny plats. Det här året är det helt enkelt omöjligt för dig att stå still.

Kärlek: I ditt privatliv är det här året början på ett nytt kapitel, kanske till och med en bok. Neptunus skapar en oemotståndlig blandning av magi och romantik som kommer att svepa med dig antingen du vill eller inte. Du kanske intalar dig att du har koll på vad som händer – fel. Det är en stor romans med potential att förändra resten av ditt liv och om du försöker sätta ramar kring den går du miste om mycket av det den kan ge dig. Låt den vara vad den är: svårgripbar, kittlande, hypnotisk. Omöjlig? Javisst, det är hela poängen. Du kommer att lära dig mer om dig själv än någonsin. Det är mycket för dig att hantera, i augusti får du kanske nog – men du kommer att be om mer i slutet av året och det kommer att fortgå 2012.

Karriär/ekonomi: Dra nytta av lyckan som tar dig uppåt i juni. Ifråga­sätt inte om det är rätt steg här och nu – gör det bara. Ekonomiskt är året långsiktigt. Pengar till nödvändigheter finns, men mindre till att ha kul för. September och oktober har bäst förutsättningar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0