Fyra nyanser av rosa

Med en beigerosa jacka, apple pink halsduk, mörkrosa gummistövlar och ett neonrosa paraply spatserade jag till jobbet idag. När jag gått halvvägs upptäckte jag att min outfit var väldigt ROSA, hmmm...borde kanske variera mina färger en aning, fast jag lyste nog upp vardagen lite med mitt färgstarka jag. =)

Regnet fullkomligt vräkte ner imorse när jag vaknade, men det var faktiskt mysigt att vakna av smattrandet mot fönstret...kändes mysigt på nåt sätt. Jag är på mys-humör idag, vilket är perfekt, eftersom det skulle kännas dumt att spendera en fredagskväll hemma på spikmattan framför tv:n om det hade vart grillväder ute...så jag är nöjd.





Ja jag har alltså börjat gå till jobbet, vilket är jätteskönt, även dagar som denna när det ösregnar. Bara man har rätt kläder så går det bra. Tar ca 20 min enkel gångväg, så 40 minuters promenad/dag är väldigt bra vardagsmotion. På hemvägen tuffar jag till det med dryga 200 trappsteg, dä ni! Först 100 steg upp för mega trappan på bilden, sen 112 trappsteg ytterligare när jag väljer trapporna istället för hissen hemma i lägenhetshuset. Gratismotion är gott! Behövs nu när det är så himla lugnt på mitt jobb, lågsäsong innebär att jag inte rör på mig lika mycket som när det är högsäsong. Dessutom så sparar jag 450 kr på att inte köpa spårvagnskort, många plus blir det.  

Bilden togs häromdan när det var soligt.

Kommentarer
Postat av: Linda

vardagsmotionen är den BÄSTA!! kram på dej syster!

2011-06-17 @ 16:03:21
URL: http://www.flowerlowa.se
Postat av: Sofie

Ja visst är det så! Älskade lillasyster <3

2011-06-18 @ 13:54:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0