Mitt horoskop - Jungfrun

JUNGFRUN SOM VUXEN

Jungfrun är en konstig blandning av realism och en drivkraft mot perfektionism, något som realisten i  henne känner till och vet. Men perfektionisten i henne vet också att varje handling kan kritiseras.

Hennes realistiska sida har gett henne en analysförmåga, som är både metodisk och effektiv. Hon har fått gåvan att kritiskt granska allt som hon ser och hon är dessutom mycket observant. Hon beundrar perfekta gjorda saker. Tack vare henne är världen en bättre plats, eftersom hon alltid gör sådant som andra inte vill göra. Hon vet att även dessa saker måste göras.

JUNGFRUNS LIVSFILOSOFI

Allt måste göras och vara perfekt, säger perfektionismen i henne. Inte heller människokroppen utgör ett undantag från den här regeln. Hon är mycket mån om både sin hälsa och sin hygien. Trots att hon äter rätt under vissa perioder, kan hon vräka i sig onyttiga saker sedan. Vi har alla våra motsägelser.

Hon blir inte kär i en person, utan i möjligheten som personen ger henne att bygga upp den perfekta relationen. Hon blir oftast överraskad av relationernas logik och hon blir glad om hon kan växa som person genom det som den andra ger och gör. Hon letar efter den perfekta relationen, det perfekta hemmet och hon kommer att vilja ha det perfekta jobbet och de perfekta barnen.

JUNGFRUNS EGENSKAPER

Hon är född i ett intelligent tecken. Hon ser allting mer objektivt än andra, när hon analyserar något. Hon är en otrolig domare. Människorna respekterar henne och värderar hennes åsikter väldigt högt. De söker sig till henne när de behöver råd, något som hon tycker om.

Det bästa med henne är att hon vet hur man blir respekterad av andra. Det finns en risk att andra ogillar henne, men det finns sällan några som inte kommer att respektera henne.

 

 

VAD SÄGER NI SOM KÄNNER MIG? STÄMMER ELLER STÄMMER INTE?

JAG VET... =) HAHA


Kommentarer
Postat av: Linda

Det är ju äckligt hur mycket det stämmer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2011-02-11 @ 22:28:20
URL: http://www.flowerlowa.se
Postat av: Sofie

Ja jag vet! Jag är en jungfru ända ut i fingertopparna, på både gott & ont. Men alla har vi våra egna fantastiska egenskaper och brister, det jag brister på är nån annan grym på...

2011-02-12 @ 19:20:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0