Överskattade kulhetsfaktorn för kvällen...

Kvällen har gått i rasande fart och jag har knappt hunnit med...blev bjuden på vinglögg när jag kom till jobbet så det kanske var alkoholen som gjorde det. ;)  Jag hann knappt gå in genom dörren här på kontoret när mina kollegor slängde fram ett litet kuvert i ansiktet på mej...och tjatade att jag skulle öppna det. Jag undrade vad dom nu hade hittat på, men det var inte dom utan en gäst som lämnat det till mig så de var jätte nyfikna på vad som fanns där i.

I onsdags när The Refreshments spelade så hittade vi (arrangörerna & jag) en mobil utanför biografen efter att alla gäster gått hem. Jag satte mej och försökte hitta nåt nummer hem men jag hittade inget, så då försökte jag ringa till min mobil för att få reda på vilket nummer telefonen hade så jag kunde kolla eniro. Men det gick varken ringa eller smsa så jag tänkte att ägaren kanske redan hade hunnit spärra telefonen. Då kollade jag smsen och såg att det senaste mottagna var från en Johanna som hade skrivit: "Hej mamma". Smsade till denna Johanna från min privata mobil, skrev att vi hade hittat en Sony Ericsson Xperia och att den fanns att hämta här, sen skrev jag även numret till receptionen så de kunde ringa dit dagen efter. Skickade smset typ kl. 01.00 på natten men jag tänkte att det är bäst att kontakta med en gång. Kvinnan som tappat mobilen hade lämnat kuvertet till mig och i det fanns 200 kr och ett fint vykort med blommor och ett stort TACK på...hon hade oxå skrivit en liten hälsning: "Tack för din Ärlighet och Vänlighet! / Lillemor Bengtsson"

För mig är det en självklarhet att man lämnar in upphittade saker och försöker hjälpa till, och bara kortet hade gjort mig jätteglad. Jag skäms när de ger pengar...jag skiter i pengarna, men de få orden gör mig så glad att jag vill fortsätta vara ärlig och vänlig. =D

I alla fall har Jonas Gardell genomfört sin sista extra föreställning "Trafikplats Glädjen" här i biograf Draken. Jag trodde jag skulle hinna kika lite men hade massa andra saker att fixa med och tiden bara sprang iväg. Draken är en jättefin biografsalong som byggdes på 50-talet men som nu inte längre används som bio. Den hyrs ut som konferenslokal och en hel del artister kör både shower, föreställningar och konserter där. Draken har varit Sveriges största biograf med sina 713 platser, men nu tror jag SF har en med över 900 platser i Stockholm nånstans. Draken är otroligt charmig och mysig, det finns till och med gamla piccolo dräkter kvar uppe i maskinrummet, handsydda av en sömmerska. Röda lite kortare kavajer med guldknappar och brodyr samt matchande hatt med knäppning under hakan. =)


Typ som den på bilden nedan.



Filmfestivalen arrangeras bland annat här och då pyntas det med röda mattor och annat lyx, 
plus att massa kändisar minglar omkring.  



Huah för och hänga dit bokstäverna på baldakinen...skulle jag nog inte våga själv.
Fast kanske är enklare när snön är borta. Jag älskar stilen med neonskyltar och baldakin,
finns ju inte mycket sånt kvar. 



Inne i salongen, helt magiskt om du frågar mej! Tyvärr suddig bild.



Här skulle jag också vilja gå på konferens. =D



Jag hann se en liten skymt av Jonas Gardell när han rusade ner från scenen,
ut genom backstage dörren som jag stod och höll upp, han grabbade tag i sin
jacka och skor som låg utanför och i samma andetag rusade han nerför trapporna
och hoppade in i en bil som stod och väntade utanför porten...jösses.
Han hade så bråttom att han glömde ta av sig myggan (miken), den hittade de 
slängd längst ner i trapphuset.


So long for today mina kära vänner!

Kommentarer
Postat av: jenny pugh

Ah Jonas Gardell, synd att han hade sa brattom. Jag gillar honom jattemycket!!

Kul att de uppskattar din arlighet och ditt besvar for att lyckas hitta agaren! Ibland blir jag sa trott pa att "vara snall" och arlig. Det kanske later lite bittert men jag borjar nastan kanna att man far inget for att man ar snall - man blir bara overkord istallet. Ett litet tack racker sa langt tycker jag och det ar ju inte sa svart att saga tack. Gulligt tycker jag.... o pengarna ar ju en trevlig bonus!

2010-12-04 @ 19:23:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0