Linné

Den sista lediga dagen för mig (jobbar 9 dar på raken from imorrn) började väldigt tråkigt, hände inget speciellt mer än att jag gick en promenad innan frukost, sen kollade jag tv, surfade och lyssnade på musik. Sen på eftermiddan åkte jag ner till Brunnsparken för att möta Carro, vi skulle egentligen ha tränat ihop men hon glömde sin träningskupong så vi tog oss en promenad istället. Vi gick via Avenyn till Haga och Linné, och sen tillbaks till Brunnsparken på nåt sätt. Har ingen koll på dessa områden så det var jättekul att kolla lite, vi hittade massa mysiga små affärer i Linné och var ju såklart tvungna att gå in och kika.



Hittade dessa otroligt fina lamporna! Vill ha i mitt vardagsrum!



Carro fyndade denna fina krans, fast inte i denna butiken.

Så fina grejer, Carro fastnade för den vita lilla byrån eller vad man kallar det?!



Var så kul att gå runt o kika och pilla på alla grejer=)


Under promenaden hittade vi en grymt lång trappa, jag övertalade Carro att vi skulle uppför den för att få upp flåset. Och så blev det!



Här hugger jag i med de första stegen, med ryggsäck och väska på armen. När vi promenerat klart efter en 1 ½ timma så skildes vi åt och jag gick till gymmet för att träna. Nu har jag käkat och duschat och satt mig i soffan, tänkte kolla vidare på filmen "Systrar i Jeans" som går på kanal 5. Jättebra film!

Ciao


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0